HÜSEYİN ŞAHİN´DEN KARACABEY´E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

GÖRÜNTÜLÜ HABER

HÜSEYİN ŞAHİN´DEN KARACABEY´E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
/kanal16.com.tr/2015-12/15/193826192b.mp4
GÜNDEM 15.12.2015 17:35:49 0

 

 

1 Kasım seçimleri ile birlikte Meclis´te 3. Dönemini yaşayan Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin Karacabey ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

TİCARET BORSASINA ZİYARET

Hüseyin Şahin, günün ilk ziyaretini Karacabey Ticaret Borsasına yaptı. Şahin´in Karacabeyli işadamlarıyla bir araya geldiği kahvaltının ardından konuşan Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan, ilçenin sorunlarıyla yakından ilgilenen Milletvekili Şahin´e teşekkür etti.

 

ŞAHİN´E ANLAMLI HEDİYE

Bertan, konuşmasının ardından Hüseyin Şahin´e anlamlı bir hediye takdim etti.

 

Türk Bayrağının yer aldığı tabloyu öpüp alnına koyan Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin bu anlamlı hediyeye teşekkür ederek başladığı konuşmasında Karacabey için el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

EL BİRLİĞİ İLE KALKINACAĞIZ

 

KARACABEY´E YENİ SGK BİNASI

Milletvekili Şahin Ticaret Borsasının ardından ilçeye yeni kazandırılan Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasını ziyaret etti. Kurum çalışanları ve vatandaşlarla selamlaşan Şahin´e Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, SGK Bursa İl Müdürü Erhan Karaca, Ak parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol ve ilçe teşkilatı eşlik etti.

 

 

Karacabey temasları kapsamında İlçe Kaykamamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu´yu da makamında ziyaret eden Şahin´in bir sonraki durağı Karacabey Belediyesi oldu.

ŞAHİN´E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Başkan Ali Özkan tarafından ağırlanan Şahin´e, ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Karacabey Belediyespor´un atkı hediyesini de kabul eden Şahin daha sonra Ak parti İlçe binasında partililerle buluştu. Şahin, 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidara yüzde 45 ile destek veren ilçe teşkilatına teşekkür plaketi takdim ederken, ilçe başkanı Murat Erol da başarı için teşkilatın önemini vurguladı.

 

Ak parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve beraberindeki heyet daha sonra Karacabeyli esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Karacabey Ticaret ev Sanayi Odasında, işadamları ile bir araya gelen Şahin, günün son durağı olarak Karacabeyli ressam Reytan Mestan´ın Karma Resim Sergisi açılışına katıldı.