HÜSEYİN ŞAHİN´İN GİRİŞİMLERİYLE İNEGÖL OVASI SUYA KAVUŞTU

41 bin dekar zirai arazi modern sulama sistemine kavuştu

HÜSEYİN ŞAHİN´İN GİRİŞİMLERİYLE İNEGÖL OVASI SUYA KAVUŞTU
/kanal16haber.com/2018-6/20/144835346b.mp4
ÇEVRE 20.06.2018 14:38:07 0

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN´İN GİRİŞİMLERİYLE TAMAMLANAN BABASULTAN SULAMA SUYU BARAJI, İNEGÖL´ÜN VERİMLİ TARIM ARAZİLERİNİ SULAMAYA BAŞLADI. HÜSEYİN ŞAHİN YAPTIĞI AÇIKLAMADA YILLARIN HAYALİNİN GERÇEK OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin´in yoğun diplomatik girişimleri sayesinde yaklaşık 27 yıl sonra Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünce yaptırılan Babasultan Barajı Sulama Projesinde, 41 bin dekar zirai arazi modern sulama sistemine kavuştu.

Ahmet Türkel çevre yolu kenarında düzenlenen arazilere su verme programına AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, çalışmalarının karşılığını almaya başladıklarını kaydetti.

Çiftçilere üye olma çağrısı da yapan Hüseyin Şahin, baraj suyunun kullanılmasıyla birlikte maliyetin çok ciddi oranda azaldığını kaydetti.

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik de yaptığı konuşmada, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin´e tüm çiftçiler adına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından vanalar açılarak tarlalar sulandı. Akabinde ise Ziraat Odası yönetimi tarafından AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin´e teşekkür plaketi takdim edildi.