Tarih: 05.01.2015 20:34

HÜSEYİN ŞAHİN KESİNTİLERE EL ATTI

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Ak parti İlçe başkanı Adem Demirel ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte son günlerde en çok şikayate konu olan UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Yoğun kar yağışı ile birlikte birçok köyün elektriksiz kalmasının ardından konuya ilişkin yüzlerce telefon aldığını kaydeden Milletvekili Şahin, her ne olursa olsun vatandaşın karanlıkta bırakılamayacağını söyledi.

 

Yaşanan sıkıntıların ardından UEDAŞ İnegöl Bölge koordinatörlüğüne getirilen Muharrem Alıç ise var güçleriyle çalıştıklarını, ancak sürekli kopan teller nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirtti.

 

Bundan önce yaşanan sıkıntıların giderilmesi için hiçbir mazeret kabul edemeyeceğini belirten Vekil Şahin ise kar yağışının yeniden başlayacağı hesaplandığında gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

 

Basın mensuplarının yaşanan arızılar ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmede UEDAŞ yönetiminin kendilerine yardımcı olmadığını belirtmesi üzerine Vekil Şahin, ilgililerin gerekeni yapmasını söyledi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —