Huzurevi sakinlerinin açık hava keyfi

Koronavirüs süresince sıkı önlemler altında bir dönem geçiren Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri, normalleşme dönemine geçilmesiyle birlikte ilk kez sosyal bir aktiviteye katıldı.

BURSA HABER 11.06.2021 15:15:00 0
Huzurevi sakinlerinin açık hava keyfi

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nde, koronavirüs pandemisinin başladığı ilk günden itibaren yoğun önlem alındı ve sosyal etkinliklere ara verildi. Alınan önlemler sayesinde sorunsuz bir dönem geçiren huzurevi sakinleri için normalleşmeye geçilmesiyle birlikte sosyal etkinlikler de düzenlenmeye başlandı.

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri, Avrupa Leylek Köyü Eskikaraağaç’ı ziyaret ederek güzel bir gün geçirdi.  Huzurevi sakinlerine, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer de eşlik etti. Öğle yemeğinin ardından Eskikaraağaç’ı gezen huzurevi sakinleri, doğal güzelliklerin keyfini çıkardı.

Huzurevi sakinleri, uzun aradan sonra hep birlikte böyle bir etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler. Pandemi dönemi boyunca ilk kez huzurevinden çıktığını belirten İnci ve Taner Huzurevi sakini Sülbiye Mertcan, keyifli bir gün geçirdiklerini söylerek “Bugün sanki dünyayı geziyorum” dedi. “Bugün yeniden doğmuş gibiyim” diyerek duygularını dile getiren Hacer Nar da, “Bugün o kadar mutluyum ki tarif edemiyorum. Yeniden doğmuş gibiyim. Harika bir ortamda yemeğimizi yedik, yürüyüş yaptık. Eğlendik ve keyifli bir gün geçirdik” şeklinde konuştu. Huzurevi sakini Cem Elibol da, doğal bir ortamda stres attıklarını ifade ederek, çok güzel bir gün geçirdiklerini söyledi.  

TMSF ve Atış Yapı mağdurları arasındaki kritik görüşmede neler konuşuldu?

Bursa’nın ‘Mor Harita’ projesi Türkiye birincisi oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: "Ellerini taşın altına koymalarını bekliyorum"

Osmangazi’de minikler meslekleri uzmanlardan tanıyor

İnegöl Belediyesi'nde Aile Çalıştayı

Bursa sürdürülebilirlikte Türkiye’ye öncü

TCMB'den 150 baz puan indirim!

İmralı ziyareti sonrası ‘Terörsüz Türkiye’ planı şekilleniyor

İnegöl’de 21 yıl hükümlü firari ormanda yakalandı

Yıldırımlı karateciler Avrupa’da zirvede

Yıldırım'dan Aşık Reyhani'ye vefa

Güllü’nün ölümünde kritik görüntüler ortaya çıktı!

Bursa Business School’da ‘Veri’den değer üretme eğitimi

Howard Becker Nilüfer’de ele alındı

Osmangazi’den şiir atölyesi

Pendik'te yangın: 3 çocuk hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: Yasa dışı bahsi bitirin

Yılların ihmali: Sokak hayvanları

Nilüfer’de Toprak Ana Günü kutlandı

Cevdet Yılmaz: İnsan Hakları Beyannamesinin en ağır ihlali Gazze'de

İnegöl Belediyesi sosyal alanlarını yeniliyor

Bursa afetlere engelsiz hazırlanıyor

Güneşten toprağa: Yaşamı değiştiren enerjinin gücü

Bursaspor Teknik Direktörü Tam’dan soruşturmaya dair açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Terörsüz Türkiye mesajı

Trump'tan övgü dolu Erdoğan sözleri: O güçlü bir ülke ve güçlü bir ordu inşa etti

HSK kararnamesi ile 948 hakim ve savcının görev yeri değişti

İnegöl Belediyespor’dan tırmanışta derece

Osmangazi zabıtası çocuklarla buluştu

Bursa kestanesine Büyükşehir desteği

Yükleniyor