İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ataşehir Belediyesi İnal Aydınoğlu Kültür Merkezini ziyaret etti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ataşehir Belediyesi İnal Aydınoğlu Kültür Merkezini ziyaret etti

GÜNDEM 14.12.2023 19:16:24 0
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ataşehir Belediyesi İnal Aydınoğlu Kültür Merkezini ziyaret etti
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yakında Ataşehir’de hizmet vermeye başlayacak olan İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’ni ziyaret etti, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’den bilgi aldı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte İçerenköy Mahallesi’nde yapımı tamamlan ve çok yakında açılışı yapılarak hizmet vermeye başlayacak olan İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’ni, ardından da Atatürk Mahallesi’nde bulunan Enstitü İstanbul İSMEK Eğitim Merkezi ve Dil Okulu’nu ziyaret etti.
İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi hakkında bilgi veren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yakın zamanda açılışı gerçekleştirilecek kültür merkezinin ilçeye büyük katkıları olacağını ifade etti. Bu kültür merkezinin İstanbul’daki kültür - sanat faaliyetlerinin yeni adresi olacağını vurgulayan Başkan İlgezdi, 22 bin 500 metrekare kullanım alanı olan kültür merkezinde; 657 seyirci kapasiteli tiyatro salonu, 2 bin 800 kişilik konser salonu, 200 kişilik konferans salonu, 21 sanat eğitim dersliği, kütüphane, çok amaçlı etkinlik salonu, çocuk oyun alanı, sergi salonu, fuaye, kafeterya, restoran alanları, teraslar ve 3 katlı otopark yer aldığını aktardı.
İmamoğlu ve İlgezdi, beraberindeki yetkililerle birlikte daha sonra Atatürk Mahallesi Enstitü İstanbul İSMEK Eğitim Merkezi ve Dil Okulu’nu yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Erdoğan'dan Çanakkale vurgusu: "Bu ruh bize emanet"

Numan Kurtulmuş, Papa'nın cenazesine katılacak

Gazze’de çocuklar açlıkla savaşıyor

Çalı-Kayapa arasında 6 bin ton asfaltla yol çalışması yapıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: "Türkiye, batının kültür ajanlığını yapanlardan çok çekti"

Merkez Bankası rezervleri 146,6 milyar dolar oldu

Yeşil beyaz gelecek için 26 milyonluk fedakârlık

Mustafa Demir: "CHP'nin olduğu dönemde yolsuzluklarla karşılaşıyoruz"

Tarihi dokusuyla geleceğe yürüyen çarşı: İnegöl’de dönüşüm başlıyor

Bursaspor’da Karşıyaka hazırlıkları devam ediyor

Kütahya'da deprem!

Burkay’dan kritik çağrı: “Bursa’nın dönüşümü için bedel ödemeye hazırız!”

Dominik'te 23 Nisan coşkusu

CHP Bursa İl Başkanı Yeşiltaş: "Tarafıma iftira atılmaktadır"

Yıldırım'da plastik şişe dönemi sona eriyor

Timsah kafası müze oluyor

İnegöl'de 23 Nisan coşkusu!

Huzur ve bakım bir arada: Bizim Aile Huzurevi açıldı

Murat Kurum’dan İstanbul için deprem uyarısı: “Kaybedecek bir saniyemiz bile yok”

Meclis’te 11 yıl sonra sürpriz buluşma!

Haftanın vizyondakiler listesi: Kültlerden yenilere 13 yapım

MSB: Deprem sonrası 5 İHA keşif için görevlendirildi

İstanbul'da 266 artçı deprem!

Her mahalleye afet konteyneri yerleştirilecek

UEFA İstanbul Temsilciliği bugün açılıyor

Bursaspor taraftarı Karşıyaka maçına alınacak mı?

Marmara’da deprem riski bitti mi?

İbrahim Burkay: “Planlamadığınız hiçbir süreci yönetemezsiniz”

"Depreme kim, nerede, nasıl yakalandı?"

Başkan Burkay: “Geleceği planlamazsak, geçmişin hatalarıyla yüzleşiriz”

Yükleniyor