Tarih: 22.04.2011 16:25

İGİAD’DAN TANIŞMA VE MORAL YEMEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Milletvekili adaylarına yönelik tanışma ve moral yemekleri tertip eden İnegöl Genç İşadamları Derneği önceki akşam MHP Bursa 5`nci sıra Milletvekili Adayı Hasan Toktaş ve MHP İlçe Başkanı İlkay Meriç ve yönetimine yönelik yemek düzenlendi.

 

 

Yemeğin ardından bir konuşma yapan İGİAD Başkanı Bahadır Bayraktar, 20 yıldır çizgilerinin hiç değişmediğini, çalışan üreten, devletine ve milletine bağlı, yasalara saygılı iş adamları olduklarını belirtti.

 

MHP Bursa 5`nci sıra Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, yemek tertip edip güzel bir şekilde ağırlayan İGİAD yönetimine teşekkür ederek destek istedi.

 

MHP İlçe Başkanı İlkay Meriç ise konuşmasında MHP olarak çalışmalara çok önceden başladıklarını belirterek, "MHP, seçim beyannamesini ilk açıklayan siyasi partidir. Bu seçim beyannamesi ile MHp`nin bir çok toplumu ne kadar güzel bir şekilde kucakladığını göstermektedir dedi.

 

Konuşmaların ardından, İGİAD Başkanı Bahadır Bayraktar, Hasan Toktaş ve İlkay Meriç`e İGİAD amblemi olan duvar saati takdim ederken, Toktaş`a ise teşekkür plaketi verdi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —