Tarih: 13.10.2011 12:45

İKRAM YOĞURTLARI DAMAK ZEVKİNİZE HİTAP EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gelişen ve büyüyen İnegöl?de sanayinin yanı sıra son yıllarda tarım ve hayvancılıkta da önemli markalar faaliyete geçiyor.

 

Bunlardan biriside altyapısını 2004 yılında oluşturan ve son 2 aydır İnegöllülere süt ve süt ürünleri konusunda hijyenli kaliteli hizmet veren ikram çiftliği.

 

Son teknoloji aletlerle süt ürünleri üretiminde İnegöl?de 1 numara olma yolunda hızla ilerleyen ikram çiftliği çalışanları da alanlarında uzman kişilerden oluşuyor.

 

Çiftlikteki hayvanlarla bizzat ilgilenen veteriner hekim mesut vatansever hayvanların beslenmelerine de çok özen gösterdiklerini söyledi.

 

Süt sağımı sırasında kesinlikle hijyeni 1. kural edindiklerini belirten mesut vatansever sütün el değmeden tesislere aktarıldığını anlattı.

 

Tesislere aktarılan sütün adım adım hangi aşamalardan geçtiğini anlatan vatansever, kalitenin kendileri için hijyen kadar önemli olduğuna dikkat çekiyor.

 

Hummalı çalışmaların ardından farklı sıcaklıkta olan odalardaki kaplara dökülen yoğurtlar belirli bekleme süresinin ardından soğuk depolara alınıyor.

 

Tamamen hijyenik ve el değmeden üretilen ikram süt ürünleri son olarak  sizlerin beğenisine sunuluyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —