Tarih: 22.01.2009 23:54

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETTİ

Facebook Twitter Linked-in

İlçede huzur ve güveni sağlamak için gece gündüz fedakarca çalışan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri İnegöl halkının haklı gurur kaynağı. Başarılarıyla İnegöl halkının göz bebeği olan İnegöl emniyet Teşkilatı geçtiğimiz hafta düzenlediği tırpan operasyonunda 25 kişiyi gözaltına almıştı. Yapılan sorgulamaların ardından 19 kişinin tutuklandığı operasyonda İnegöl’ün huzurunu bozmaya çalışan suç örgütü çökertilmişti.

 

Çalışmalarıyla İlçe halkının takdirini kazanan Emniyet Müdürlüğü personeline bugün 2 araç takviyesi daha yapıldı. İnegöl Emniyetini Güçlendirme Derneği tarafından Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ve Sivil İstihbarat Büro amirliğine alınan iki adet araç bugün düzenlenen törenle İnegöl Emniyet Müdürü Nusret Kızıltaş’a teslim edildi.

 

Törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Nusret Kızıltaş, 2005 yılından beri İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün araç filosunu güçlendirmeye çalıştık. Araçlarımızın büyük bir çoğunluğu 0-5 yaş grubu kapsamındadır. İlçe halkımız, bizden almış oldukları güvenlik hizmetlerini zaten takdir etmektedir. 2005 yılından beri çok sayıda yeni araç aldık. Bunda yine derneğimizle birlikte, ilçe halkımızın ve esnafın da büyük katkısı vardır diye konuştu.

 

İnegöl Emniyetini Güçlendirme Derneği Başkanı Halil peynirci ise, her zaman İlçe Emniyetimizin yanındayız. Emniyetimizin başarılı görevler icra ettiklerini görünce bizlerinde şevki artıyor. İlçe Emniyetinin daha verimli çalışmaları için, iki araç aldık. Kazasız, belasız ve başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —