İlk Çocuk Kitaphanesinde masal saati

İnegöl Belediyesi, Yeni Yaşam Alanı D Blok Nöbetçi Kitaphanesi’nde masal okuma etkinliği düzenledi.

BURSA HABER 30.09.2024 13:20:00 0
İlk Çocuk Kitaphanesinde masal saati

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın göreve gelmesiyle birlikte İnegöl’de adeta ‘’bilgi deposu’’ dönüşümü gerçekleşti. Ali Hatiopğlu Sokak üzerindeki konak tadilatı ile başlayan Nöbetçi Kitaphane dönüşümü, Gençlik Merkezi ve Huzur-Akhisar Mahallesi’ndeki irtibat noktasındaki alanın düzenlenmesi ile devam etti. Gelinen son süreçte ise Mesudiye Mahallesi Kanal İnegöl ve 5’incisi Yeni Yaşam Alanı içerisindeki belediye hizmet binasının D Blok bölümünde her yaş grubuna özel teknolojik kitaphanenin oluşumu, öğrencilere eğitim alanında önemli destekte bulunmaya devam ediyor.

İNEGÖL’ÜN İLK ÇOCUK KİTAPHANESİ

Yeni Yaşam Alanında oluşturulan D Blok Nöbetçi Kitaphanesi giriş katında 4-6 yaş arası çocukların kullanabileceği İnegöl’ün ilk çocuk kitaphanesinde hafta sonu “Bugünün Çocuklarına Öyküler” etkinliği gerçekleştirildi. Eğlenceli anların yaşandığı etkinliğe katılan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, bir süre çocuklarla birlikte sohbet ederek hediyelerini iletti.

 Tüm yaş gruplarının rahatlıkla kullanabileceği kitaphanelere davette bulunan Başkan Alper Taban, ‘’Bu kitaphanede diğer kitaphanelerimizden farklı olarak Anaokulu (5-6 Yaş), ilkokul ve ortaokul öğrencileri için de bölümler tasarlandı. İlkokul bölümünde yıl içerisinde; hikaye ve masal anlatıcılığı, drama, çeşitli el becerileri atölyeleri, serbest okuma atölyeleri gibi çalışmaların yapılacağını duyurmuştuk.

 Bugün de bu etkinliklerden birini düzenliyoruz. 4-6 yaş arası çocuklarımıza yönelik yapılan masal anlatımı etkinliğimizi daha verimli ve faydalı geçmesi için 30 kişiyle sınırlı tuttuk. Hafta içi 5 gün boyunca etkinlik için kayıtlarımızı aldık. Bugün de Nöbetçi Kitaphane personelimizin anlatımlarıyla masal anlatımı etkinliğimiz gerçekleştiriliyor. Çocuklarını bu anlamlı organizasyona getiren velilerimize teşekkür ediyor, daha da çok kullanılmasının çocuklarımız için faydalı olacağını bildirmek istiyorum. Öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.’’ dedi.

Şişlide feci kaza: İki kişi hayatını kaybetti

Erkan Aydın’a karşı kurulan büyük ittifak

Bursa–Kocaeli hattında yeni otoyol projesi

TÜİK: Türkiye’de kişi başına gelir endeksi 72

Büyükşehir'den Cisco sertifikalı eğitim fırsatı

Yenişehir’de camiler temizleniyor

Bursa Fan Club Derneği’nden “İtidal” Çağrısı

Nilüfer’de politik şiddet gündemi

Erkan Aydın’dan sahte hesap açıklaması

Ali Yerlikaya: 273 organize suç çetesi çökertildi

Kamu kurumlarına Fetö operasyonu: 19 gözaltı

Osmangazi’den öğrencilere kış desteği

Bursa’da uyuşturucu operasyonu

Bursaspor Soma'dan lider döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna ve Rusya'ya ikazlarımızı net bir şekilde iletiyoruz

PFDK’dan 248 isme daha hak mahrumiyeti cezası

İnegöl'de Beşinci Mevsim Bilim Merkezi için hazırlıklar sürüyor

Şarkıcı Güllü'nün oğlu Tuğberk, şikayetçi sıfatıyla ifadeye çağrıldı

Bakan Fidan, ABD Büyükelçisi Barrack'ı kabul etti

DEM Parti, cumartesi günü AK Parti'yi ziyaret edecek

Bakan Işıkhan: Tüm sendikalarla açık iletişim yapısına sahibiz

Bursa'da Başkanlık Kupası finalleri nefes kesti

Dijital platform Gain ve bağlı şirketlere operasyon: 3 gözaltı

Bursa’da baba ve kızı evde ölü bulundu

Bursa'da seyir halinde yanan otomobil alev topuna döndü

Yeni yıl heyecanı Nilüfer'i sardı

Osmangazi'de okul kantinlerine sağlık denetimi

Bahçeli'den 'Dünya Türk Dili Ailesi Günü' mesajı

Yıldırım'da Mevlana'ya vefa gecesi

Nilüfer’in kurtuluşu tarlada

Yükleniyor