İlk Çocuk Kitaphanesinde masal saati

İnegöl Belediyesi, Yeni Yaşam Alanı D Blok Nöbetçi Kitaphanesi’nde masal okuma etkinliği düzenledi.

BURSA HABER 30.09.2024 13:20:00 0
İlk Çocuk Kitaphanesinde masal saati

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın göreve gelmesiyle birlikte İnegöl’de adeta ‘’bilgi deposu’’ dönüşümü gerçekleşti. Ali Hatiopğlu Sokak üzerindeki konak tadilatı ile başlayan Nöbetçi Kitaphane dönüşümü, Gençlik Merkezi ve Huzur-Akhisar Mahallesi’ndeki irtibat noktasındaki alanın düzenlenmesi ile devam etti. Gelinen son süreçte ise Mesudiye Mahallesi Kanal İnegöl ve 5’incisi Yeni Yaşam Alanı içerisindeki belediye hizmet binasının D Blok bölümünde her yaş grubuna özel teknolojik kitaphanenin oluşumu, öğrencilere eğitim alanında önemli destekte bulunmaya devam ediyor.

İNEGÖL’ÜN İLK ÇOCUK KİTAPHANESİ

Yeni Yaşam Alanında oluşturulan D Blok Nöbetçi Kitaphanesi giriş katında 4-6 yaş arası çocukların kullanabileceği İnegöl’ün ilk çocuk kitaphanesinde hafta sonu “Bugünün Çocuklarına Öyküler” etkinliği gerçekleştirildi. Eğlenceli anların yaşandığı etkinliğe katılan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, bir süre çocuklarla birlikte sohbet ederek hediyelerini iletti.

 Tüm yaş gruplarının rahatlıkla kullanabileceği kitaphanelere davette bulunan Başkan Alper Taban, ‘’Bu kitaphanede diğer kitaphanelerimizden farklı olarak Anaokulu (5-6 Yaş), ilkokul ve ortaokul öğrencileri için de bölümler tasarlandı. İlkokul bölümünde yıl içerisinde; hikaye ve masal anlatıcılığı, drama, çeşitli el becerileri atölyeleri, serbest okuma atölyeleri gibi çalışmaların yapılacağını duyurmuştuk.

 Bugün de bu etkinliklerden birini düzenliyoruz. 4-6 yaş arası çocuklarımıza yönelik yapılan masal anlatımı etkinliğimizi daha verimli ve faydalı geçmesi için 30 kişiyle sınırlı tuttuk. Hafta içi 5 gün boyunca etkinlik için kayıtlarımızı aldık. Bugün de Nöbetçi Kitaphane personelimizin anlatımlarıyla masal anlatımı etkinliğimiz gerçekleştiriliyor. Çocuklarını bu anlamlı organizasyona getiren velilerimize teşekkür ediyor, daha da çok kullanılmasının çocuklarımız için faydalı olacağını bildirmek istiyorum. Öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.’’ dedi.

Hakan Çalhanoğlu, Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı

TBMM'de gündem yoğun: Komisyon 17'nci kez toplanıyor

Gölyazı dünyanın “dijital billboard”unda

Osmangazi Belediyesi başarılı dijiders öğrencilerini ödüllendirdi

Hakan Fidan: "Türkiye Gazze'ye asker göndermeye hazır"

Diyabete karşı seferberlik

Börek almaya gittiği işletmede eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

Alexander Dimitrov: Türk Milli Takımı’ndaki dünyaca ünlü yıldızlarla oynamak bizim için bir onurdu

Vincenzo Montella: Temiz bir şekilde mart ayına girmemiz gerekiyor

Millî coşkunun adresi Bursa oldu

Atış Yapı davasında iflas kararı çıkmadı

Bursa şehitlerini uğurladı

Bursa’da 2 milyon kişi risk altında öyle mi?

Şehitlerimizi taşıyan uçak Bursa'ya inemedi, uçak pisti pas geçti

Bozbey’den su tarifesi açıklaması: “Doğru yapmamışız dedik"

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın hastaneye kaldırıldı

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’dan yüzde 30’luk su zammı tepkisi

Bursa’da suya %30 zam

Türkiye şehitlerini uğurluyor

İnegöl’de 7 kişi, ormandan topladıkları mantarlardan zehirlendi

KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman Ankara'da!

Bahis soruşturmasında Süper Lig ve 1'inci Lig'de forma giyen isimlerin cezaları belli oldu

Yenice mahallesinde otopark sorunu çözülüyor

Bursa şehitlerini yarın uğurlayacak

Nilüfer’de ara tatil Pancar Deposu’nda renklendi

Bakanlık uçak kazasının ardından merak edilenleri yanıtladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’ya geliyor!

MSB: Şehitlerimizin naaşları bugün Türkiye’ye getirilecek

Osmangazi’de Atatürk sevgisi perdeye yansıdı

Benzine zam yolda

Yükleniyor