Tarih: 24.01.2019 19:04

İMOB FUARININ NABZINI KANAL ON6 TUTTU

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul´da başlayan ve 40 bini yabancı olmak üzere 120 binin üzerinde ziyaretçinin katılması beklenen CNR İMOB 15. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı büyük bir heyecanla sürüyor.

27 Ocak´a kadar açık kalacak fuara 180 İnegöllü firmanın yanı sıra yüksek alım gücüne sahip 550´den fazla yabancı firma temsilcisi katılırken, etkinlik dünyanın en büyük mobilya fuarı olma özelliği taşıyor.

Türkiye ve dünyanın gözünü çevirdiği bu önemli organizasyonun nabzı Kanal ON6 ekranlarında canlı yayınlanan Sektör Mobilya programında attı.

Fuarı ziyaret eden AK Parti 24, 25 ve 26. Dönem Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de Sektör Mobilya programının konuğu oldu.

Şahin, yerli ve yabancı alım heyetlerini buluşturan fuarın Türkiye ekonomisi için önemine dikkat çekti.

?MOBİLYADA HEDEFİMİZ 10 MİLYAR DOLARLIK İHRACAT?

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen 3 milyar dolarlık mobilya ihracatının yüzde 25´inin İnegöl´den yapıldığını söyleyen Şahin, hedefin mobilyada 10 milyar dolarlık ihracat olduğunu vurguladı.  

SANTRA MOBİLYA ZİYARETÇİLERİN İLGİ ODAĞI OLDU

Program sırasında ayrıca firmalar da özel olarak hazırladıkları kreasyonları tanıtma fırsatı buldu.

Mobilya sektörünün önemli firmalarından biri olan Santra Mobilya da fuarda ziyaretçiler ve alım heyetleri tarafından büyük ilgi gördü.

Santra Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Talha Öziş, her yıl olduğu gibi bu yılda fuara özel olarak hazırlandıklarını vurguladı.


/kanal16haber.com/2019-1/24/192654434b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —