İnegöl Belediyesi Belediyeler Birliğinin İmar Çalıştayına Katıldı

Bursa Belediyeler Birliği tarafından 17 ilçe belediyesine yönelik İmar Çalıştayı düzenlendi. İnegöl Belediyesi de Başkan Yardımcısı ve meclis üyeleri ile imar personelinin yer aldığı heyetle çalıştayda yerini aldı.

BURSA HABER 10.03.2020 12:19:17 0
 İnegöl Belediyesi Belediyeler Birliğinin İmar Çalıştayına Katıldı

Bursa Belediyeler Birliği, Büyükşehir ve 17 ilçe belediyesine yönelik imar çalıştayı düzenledi. Soğanlı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen çalıştaya, Bursa Belediyeler Birliği ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın yanı sıra imar müdürlüklerinde görev yapan teknik personel, imar komisyonu meclis üyeleri ile akademik oda temsilcileri katıldı.

 

Türkiye Belediyeler Birliği İmar ve Şehircilik Danışmanı Şehir Plancısı Ayşe Ünal’ın katılımı ile yapılan çalıştaya İnegöl Belediyesi adına da Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu, İmar Komisyonunda görevli meclis üyeleri Turgay Yel, Hüseyin Çiğdem, Önder Özer Erdoğmuş, Dursun Öztürkoğlu, İnegöl Belediyesi personellerinden Semih Karakaş, Nurhan Aydoğan, Fatma Kocaman Bayhan, Onur Teksin, İrfan Koç, Fatma Cavcı, Mehmet Bedir ve Aysun Özer katılım sağladı.

 

Şehitlerimiz için saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan çalıştayın açılış konuşmasını Bursa Belediyeler Birliği Başkanı ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar gerçekleştirdi.

 

Konuşmanın ardından Türkiye Belediyeler Birliği İmar ve Şehircilik Danışmanı Şehir Plancısı Ayşe Ünal, katılımcılara imar konularındaki son gelişmelerden ve imar kanununda getirilen değişikliklerden bahsetti. Daha sonra ise çalışma grupları, belirlenen konu başlıkları ile ilgili sunumlar yaparak sonuç raporlarını değerlendirdi.

Başkan Taban gençlere kulak verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye kadın haklarında altın yıllarını bizim dönemimizde yaşıyor

Nilüfer'de su kesintisi

Nilüfer’de renkli yılbaşı hazırlığı

Mudanya’ya değer katan proje

Bir şirkete el konuldu, bir şirkete kayyum atandı

Yıldırım’ın gençleri tarih turunda

Nilüfer Belediyesi’ne soruşturma

Bursa’da Engel Tanımayan Bilim Yolculuğu

Black Friday Çılgınlığı: İndirim mi, Toplumsal Yanılsama mı?

Osmangazi’den kadın haklarına güçlü vurgu

Futbolda bahis skandalı büyüyor: Yeni gözaltı dalgası

Feti Yıldız: “İmralı’daki görüşme çok olumlu geçti, negatif hiçbir şey yok”

Bu sezon ilk defa Bursaspor taraftarına ceza geldi!

Yıldırım Belediyesi engelleri sevgi ile aşıyor

Nilüfer’de QR’lı ruhsat dönemi

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde yerinde dönüşüm başlıyor

Bozbey: Dağ yöresi Bursa’nın geleceği

T10F Gemlik’te vitrine çıktı

Düzeltme metni

Yunanistan'a MSB'den bomba yanıt!

Bakan Yumaklı: Gölecik Barajı çalışmaları hızla sürüyor

Papa’nın İznik ziyareti sonrası tarihi sur içindeki arsa 5,5 milyona satışa çıktı

Bahçeli’den CHP’ye sert çıkış: “İmralı’ya gitmekten bile korktular”

Osmangazi’de aralık meclisi toplandı

Bakan Fidan'dan diplomasi trafiği

Büyükçekmece Adliyesi’nde büyük vurgun!

Osmangazi’de engelli bireyler farkındalık için yürüdü

Bizim Ev’in 14. yılı Nilüfer’de kutlandı

Makine sektörü MEEXX Fuarı’nda buluştu

Yükleniyor