Tarih: 30.12.2014 21:29

İNEGÖL BEYAZ ÖRTÜYLE KAPLANDI

Facebook Twitter Linked-in

İnegöl beyaza büründü. Gece saatlerinde etkisini hissettiren soğuk hava ile beraber kar yağışı da geldi. Gece saat 02.00 sularında kar yağışının hakim olduğu İnegöl, güne bembeyaz bir örtüyle uyandı.

Gün boyu etkisini yoğun bir şekilde sürdüren kar yağışı yer yer 30 santimetreye kadar ulaştı. Araçların yavaş seyrettiği Şehir içi trafiğinde aksamalar yaşandı. Özellikle Belediye Önü kavşağı, AVM kavşağı ve diğer önemli noktalarda trafik kilitlendi.

Meteoroloji işleri genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre kar 3 gün daha ilçede kalacak. Yeni yılı karla karşılayacak olan İnegöl, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü de yoğun yağış alacak. Cumartesi günü ara vermesi beklenen kar yağışının Pazar günü yeniden gelmesi bekleniyor.

Öte yandan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik şube ekipleri sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyardı. Yoğun kar yağışı ile birlikte oluşabilecek buzlanmalara dikkat çeken ekipler, trafikte yavaş seyretmelerini önerdi, uzun yola çıkacakları da yanlarında zincir bulundurmaları konusunda hassas olmaya çağırdı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —