İNEGÖL DERBİSİ K.GÜVEN SPOR’UN

KARADENİZ GÜVENSPOR : 4 - GENÇLERGÜCÜ : 2

İNEGÖL DERBİSİ K.GÜVEN SPOR’UN
SPOR 6.04.2011 16:54:29 0

Süper Amatör Lig Play-Off Grubunda nefeslerin kesildiği İnegöl derbisinde Gençlergücü?nü 4-2?lik skorla geçen Karadeniz Güvenspor liderlik koltuğuna oturdu

 

Süper Amatör Lig Play-Off Grubunda gözlerin çevrildiği, nefeslerin tutulduğu İnegöl derbisinde, lig maçlarında olduğu gibi zafer yine Bordo-Mavililerin oldu.

 

Büyük ilgi gören derbide Gençlergücü?nü 4-2?lik skorla geçen Karadeniz Güvenspor, bu galibiyetle grup liderliğine yükselerek Bölgesel Amatör Lig kapısını araladı.

 

 

Her iki takım taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği maçın 1. dakikasında Karadeniz Güvenspor, Cumali ile öne geçerken, Gençlergücü bu gole 11. dakikada Tacettin ile karşılık verdi.

 

Mavi-Beyazlılar 35. dakikada Ali?nin golüyle 2-1?lik skor üstünlüğünü yakalarken, 44. dakikada sahneye çıkan Halil İbrahim şık bir golle skoru 2-2?ye getirip ilk yarının skorunu belirledi.

 

İkinci 45 dakikada daha etkili ve baskılı bir oyun ortaya koyan Karadeniz Güvenspor aradığı üstünlük golünü 80. dakikada Hasan Sever?in ayağından buldu. Enfes golle takımını 3-2?lik üstünlüğe taşıyan Hasan Sever, 90. dakikada ise skora noktayı koyan isim oldu.

 

İnegöl derbisinde 4-2?lik galibiyete imza atan Karadeniz Güvenspor, galibiyeti ve liderliği taraftarı ile birlikte doyasıya yaşadı.