İNEGÖL EMNİYETİ`NDEN ÖRNEK PROJE

BAŞARILI POLİSLER ÖDÜLLENDİRİLİYOR

İNEGÖL EMNİYETİ`NDEN ÖRNEK PROJE
kanal16.com.tr/arsiv/2013-8/15/101402102.mp4
GÜNDEM 15.08.2013 18:29:56 0

İnegöl Emniyet Müdürlüğü tarafından, personelin motivasyonunun yüksek tutulması ve çalışma azmi aşılaması amacıyla, her ay personele yönelik düzenlenen ödül törenleri devam ediyor. Haziran ve Temmuz aylarında görevlerinde başarılı olan 10 polis memuruna dün düzenlenen törenle, ödülleri verildi.
Önleyici hizmetler büro amirliği çok amaçlı salonunda düzenlenen törene, Emniyet Müdürü Murat Sevinç, amirler, komiserler ve polis memurları katıldı.
Törende konuşan Emniyet Müdürü Murat Sevinç, "emsallerine göre gerçekten gayret gösteren personelimize ödülleri vermeye çalışıyoruz. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.
Konuşmanın ardından, Haziran ve Temmuz ayları içerisinde en çok suçlu şahıs yakalayan Önleyici Büro Amirliğinde görevli polis memurları Abdül Kadir Reyis ve Ahmet Alayurt, kasa hırsızlığı olayı şüphelilerini yakalayan Asayiş Büro Amirliğinde görevli Recep Canbaz, Mustafa Kartal ve Yavuz Yüzer, hakkında 5 yıl cezası bulunan şahsı yakalayan polis memurları Ramazan Terzioğlu, Taner Büyükgün, Yalçın Tanrıkulu ve Mahmut Öner, zorla kadın kaçırma olayı şüphelisini yakalayan polis memurları Selim Atabey ve Mehmet Demirhan`a birer küçük altın ve şilt hediye edildi.