İNEGÖL MOBİLYA SANAYİCİLERİ DERNEĞİ 2. TANITIM TOPLANTISI

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan ?I´m Design´ organizasyonunun tanıtım toplantısı Almira Hotel´de yapıldı.

İNEGÖL MOBİLYA SANAYİCİLERİ DERNEĞİ 2. TANITIM TOPLANTISI
/kanal16haber.com/2016-3/17/190526580b.mp4
GÜNDEM 17.03.2016 18:48:17 0

 

 

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan ?I´m Design´ organizasyonunun tanıtım toplantısı Almira Hotel´de yapıldı. 


160 ülkeye yaptığı yaklaşık 350 milyon dolarlık ihracatla mobilya sektörüne damgasını vuran İnegöl, İMOS tarafından ikincisi gerçekleştirilecek olan ?I´m Design´ organizasyonuyla, dünyanın gözünü İnegöl´e çevirecek. 

Starwood firmasının ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan organizasyonun tanıtım toplantısında konuşan İMOS Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl Mobilyasını hem ülkeye hemde dünyaya tanıtmak zorunda olduklarını söyledi.

 

İnegöl´ün 527 milyon dolar dış ticaret fazlası veren bir ilçe olduğunu da anlatan Uğurdağ, İnegöl´de 330 milyon dolarlık bir mobilya ihracatı olduğunu da belirtti.

 

I´m Design organizasyonunun İnegöl mobilya ihracatına da ciddi katkı sağlayacağına inandıklarını kaydeden Yavuz Uğurdağ, dünyaca ünlü tasarımcıların İnegöl´de bir araya geleceğini vurguladı.