İNEGÖL MOBİLYASININ PARLAYAN YILDIZLARI

BAŞARILI FİRMALARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

İNEGÖL MOBİLYASININ PARLAYAN YILDIZLARI
GÜNDEM 24.06.2015 10:07:43 0

 

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, ihracatını artıran İnegöl Mobilya Yıldızlarına ödülleri verildi. İftar organizasyonuna Kaymakam Ali Akça ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin´in yanı çok sayıda işadamı katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöllü firmaların ihracata daha fazla ağırlık vermesi gerektiğini söyledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise İnegöllü işadamlarının kendileri için her zaman gurur kaynağı olduğuna değindi.

Konuşmaların ardından İnegöl Mobilya Yıldızları Ödül töreninde, 2014 yılında en çok ihracat yapan firmalara ödülleri Kaymakam Ali Akça, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ tarafından verildi.
Önceki yıla göre ihracatını en fazla arttıran firmalara ise ödülleri MOSFED Başkanı Ahet Güleç tarafından takdim edilirken, 2014 yılı endüstriyel tasarım başvurularında en fazla başvuru yapanlara ödüllerini İnegöl Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Metin Anıl verdi.