İNEGÖL, ÖNEMLİ BİR DAVA ADAMINI KAYBETTİ

ŞEFİK BALANTEKİN, ÜÇ GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNE YENİK DÜŞTÜ

İNEGÖL, ÖNEMLİ BİR DAVA ADAMINI KAYBETTİ
DÜNYA 8.01.2009 23:55:26 0

Şefik Balantekin kendi sesinden şiirlerde Ölümden sonrasını işte bu şekilde tarif ediyordu. O soğuk musalla taşında bugün kendisi yatıyordu.

 

İnegöl maddi manevi her şeyini İslam davasına adamış önemli bir şahsiyeti kaybetti. Çünkü o varken de yokken de hep verdi. İnegöl önemli bir dava adamını, zulmün karşısında hep dimdik duran, her zaman hakkı haykıran, mazlumun daima yanında olan Şefik Balantekin 3 gündür sürdürdüğü yaşam savaşına yenik düşerek dün akşamüzeri hayatını kaybetti.

 

Geçtiğimiz günlerde Bursa’da düzenlenen ‘Filistin’ konulu bir programda şiir okuduktan sonra fenalaşarak özel bir hastaneye kaldırılan Şefik Balantekin, 3 gündür yoğun bakımda tedavi görüyordu. Balantekin, Dün akşamüzeri saat 18.00 sularında yaşam savaşını kaybetti.

 

Şefik Balantekin’in cenaze namazı bugün Mesudiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılındı. Tabutunun üstünde çok sevdiği Türk ve Filistin bayrakları vardı.

 

Balantekini son yolculuğunda dava arkadaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Cenaze namazına Balantekin’in yüzlerce seveni katıldı. Şefik balantekin’i son yolculuğunda yakın dostu gazeteci yazar Abdurrahman Dilipakta yalnız bırakmadı

 

 Şefik Balantekin’in cenazesi Mesudiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mesudiye Mahalle Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Şefik balantekin evli ve 6 çocuk babasıydı.

 

Bizde Ytv ailesi olarak Şefik Balantekin’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz