Tarih: 22.05.2024 16:49

İnegöl Belediyesi 2023 bütçesini meclise sundu

Facebook Twitter Linked-in

İnegöl Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda, 2023 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı oy çokluğuyla kabul edildi.

İnegöl Belediye Meclisi, 2024 yılı Mayıs ayı ikinci birleşim toplantısında, 2023 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı için bir araya geldi. Belediye Başkanı Alper Taban başkanlığında yapılan toplantıda, Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor meclise sunuldu.

Toplantı, bugün saat 14.30’da gerçekleştirildi. Plan Bütçe Komisyon Başkanı Mehmet Sargın, komisyonun incelemelerini tamamladığı 2023 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı raporunu meclis üyelerine okudu. Parti grupları rapor üzerindeki değerlendirmelerini ve görüşlerini sunduktan sonra, Başkan Taban Komisyon Başkanı ve üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Yapılan oylamada, CHP ve Yeniden Refah Partisi gruplarının ret oyuna karşılık, 2023 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı oy çokluğuyla kabul edildi. Bu karar, 2023 mali yılı bütçesinin kesinleşmesini sağladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —