İnegöl Belediyesi, e-Devlet hizmetlerine bir hizmet daha ekledi

İnegöl Belediyesi, e-Devlet üzerinden sunduğu hizmet sayısını 45’e çıkararak Türkiye’de en fazla hizmet sunan belediye unvanını koruyor.

BURSA HABER 3.02.2025 16:00:00 0
İnegöl Belediyesi, e-Devlet hizmetlerine bir hizmet daha ekledi

 

Türkiye’de e-devlet üzerinden en fazla hizmet sunan belediyesi unvanına sahip İnegöl Belediyesi, tüzel kişi borç ödeme sekmesini de aktif ederek 45 farklı hizmeti e-devlet üzerinden sunmaya başladı.

 

İnegöl Belediyesi’nde dijital değişim ve dönüşümün temelini oluşturan e-devlet üzerinden sunulan online hizmetlere bir yenisi daha eklendi. Online işlemler ve e-devlet üzerinden sunulan hizmetler konusunda son iki dönemde ciddi bir çalışma yürüten ve bu alanda Türkiye’de e-devlet üzerinden en fazla hizmet sağlayan belediye konumuna yükselen İnegöl Belediyesi, 1 yeni hizmet sekmesini daha aktif ederek 45 hizmete erişti.

 

 

 

TÜZEL KİŞİ BORÇ ÖDEME SEKMESİ AKTİF EDİLDİ

E-Devlet hizmetlerine; Borç Ödeme (Tüzel Kişi) adıyla eklenen yeni hizmet sekmesi ile kişiler yetkili oldukları işletme veya şirketi adına İnegöl Belediyesi’nde kayıtlı borçlarını online olarak ödeyebilme imkanına erişmiş oldular. www.turkiye.gov.tr/inegol-belediyesi-borc-odeme-tuzel-kisi adresinden yapılan bu işlemin yanı sıra İnegöl Belediyesi’nin diğer hizmetleri de www.turkiye.gov.tr/inegol-belediyesi adresi üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

 

“AMACIMIZ HAYATI KOLAYLAŞTIRMAK”

Konuya ilişkin açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, dijital değişim ve dönüşümün sürekliliği ve önemine dikkat çekti. Göreve geldiği 2017 yılından bu yana bu alanda önemli çalışmalar yapıldığını da hatırlatan Başkan Taban, “Şehrimizin fiziki gelişimi adına projelerimizle katkı sunuyoruz. Altyapı, üstyapı, sosyal alan gibi yatırımların yanı sıra vatandaşlarımızın belediyemizle ilgili iş ve işlemleri de oldukça yoğun. Bu noktada vatandaşlarımızın her birimimize, her işlemine en hızlı ve en kolay erişim yöntemini hayata geçirmek için çalışıyoruz. Bilgi İşlem Müdürlüğümüz bu yönde yaptığı çalışmalarda ciddi bir dijital dönüşüm altyapısı oluşturdu. Öncelikle online işlemlere ağırlık verdik ve kısa sürede e-devlet üzerinden pek çok hizmeti sunmaya başladık. Bugün geldiğimiz noktada Türkiye’de e-devlet üzerinden en fazla hizmet sağlayan belediye unvanına sahibiz. Pek çok konuda vatandaşlarımıza oturdukları yerden işlem yapma imkanı sunuyoruz. Son olarak buna tüzel kişi borç ödeme sekmesini de ekleyerek 45 hizmeti sunmaya başladık. Artık vatandaşlarımız yetkili oldukları işletme veya şirketi adına Belediyemizde kayıtlı borçlarını online olarak ödeyebilme imkanına eriştiler. Amacımız hayatı kolaylaştırmak. Teferruatı, meşakkatleri ortadan kaldırıp günümüzün en değerli argümanı olan zamanı en doğru şekilde kullanabilmek” dedi.

 

CHP'den kanun teklifi: Memura yılda 2 kez asgari ücret ikramiyesi

Sevgililer Günü’nde “Aşk Büyüsü” vurgunu: 46 milyon tl

Otoyolda korkunç ölüm... Gişelere saplandı, alev aldı!

Beyoğlu’nda 5’inci kattan düşen genç kız hayatını kaybetti

Sevgililer günü diye 112’yi arayıp pasta istedi, cezayı yedi

Türk Bayrağı’na hassasiyet ödülsüz kalmadı

Koza Han’da tahliyeye yargı freni

Nilüfer’den çevre için elektronik atık hamlesi

İnegöl’de açılışa özel 100tl kampanyasında izdiham oluştu

Kent Akademisi’nden LÖSEV’e sevgi bağışı

Sevgililer Günü’nde Bursaspor’a koştular

Bursa’da Ramazan bereketi başlıyor

Bursa polisinden çocuklara anlamlı etkinlik

Ebru Gündeş’in Riyad konser ücreti gündem oldu

BURULAŞ’tan bakım çalışması

Osmangazili çocuklara Uludağ sürprizi

Bursa’da uyuşturucu ağı çökertildi: 84 tutuklama

Maskeli hırsızlar İznik’te yakalandı

Başkan Erol'dan örnek davranış: "Bir ünite kan, bir hayat"

Ev hanımlarına emeklilik için ilk adım TBMM’de

Osmangazi’de yeni gezici kütüphane yollarda

Belediyecilikte Yıldırım Modeli Türkiye'ye örnek oldu

Nilüfer’de kaldırım işgaline geçit yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençler Türkiye’nin istikbalidir

Yıldırım’daki sessiz devrimden Büyükşehir adaylığına uzanan yol

Bursa’da bıçaklı kavga can aldı

Kanal 16 yönetiminden Bursa Emniyet Müdürü Gökçe’ye ziyaret

Ay-yıldızlılar A Ligi’nde devlerle karşı karşıya

Başkan Erol’dan manevi mekânlara vefa

Resmi Gazete’de yayımlandı: Bahis sitelerine yeni sınır

Yükleniyor