İnegöl Belediyesi Kurşunlu'da 28 sokakta daha parke taşı döşüyor

İnegöl Belediyesi, 2 yıl önce 58 cadde ve sokağı yenilediği Kurşunlu Mahallesi'nde 28 sokak için daha çalışmalara başladı. Alt yapı ve doğal gaz çalışmalarıyla bozulan sokaklarda parke taş kaplama çalışması yapılıyor.

İnegöl Belediyesi Kurşunlu
BURSA HABER 7.02.2024 10:45:00 0

İnegöl Belediyesi, 2021 ve 2022 yıllarında Kurşunlu Mahallesi'nde 58 cadde ve sokağı yenilemişti. Bu yıl da 28 sokak için daha üst yapı çalışmaları başlatıldı.

Çalışmalar kapsamında 3300 metre uzunluğundaki yol, 25 bin metrekare parke taşı ile kaplanacak. Yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla yapılacak çalışmanın 1 ayda tamamlanması hedefleniyor.

Başkan Taban: "Eksikleri Tamamlayacağız"

Belediye Başkanı Alper Taban, çalışmaları yerinde inceleyerek şunları söyledi:

"Kurşunlu Mahallemizde devam eden çalışmaları yerinde incelemek üzere buradayız. Her ne kadar kış mevsiminde de olsak havalar elverdiği sürece İnegöl Belediyesi olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Kurşunlumuz bizim değerli, kıymetli. Daha önce de bölgede yaptığımız çalışmalarda, vatandaşlarımızdan bizlere iletilen, ulaştırılan sorun ve problemler değerlendirildi. Gelen bilgiler neticesinde yaptığımız planlamada gerek alt yapı gerek üst yapı faaliyetlerine kadar eksiklerin giderilmesiyle ilgili çalışmalar başlattık."

Başkan Taban, Kurşunlu'nun geleceğe yönelik güzel gelişmeler yaşadığını ve şehircilik anlamındaki eksikleri tamamlayacaklarını da sözlerine ekledi.