Tarih: 12.09.2024 15:28

İnegöl Belediyesi'nden öğrencilere büyük jest

Facebook Twitter Linked-in

Bu yıl da Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Umuteli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iş birliğiyle, 1500 ilkokul öğrencisine 1000'er TL’lik kırtasiye yardımı yapıldı. Yardımlar, belediyeden destek alan ailelerin çocuklarına ulaştırıldı.

Okullar Hazırlanıp Eksikler Giderildi

Belediye Başkanı Alper Taban, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla tüm öğrenci, öğretmen ve velilere başarı dileklerini ileterek, "3 aylık tatilin ardından evlatlarımız okullarına kavuştu. Okulların açılması öncesinde şehir genelinde okul bahçelerinin temizlik ve bakımlarını yaptık. Ayrıca, ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına yönelik kırtasiye yardımlarımızı her sene olduğu gibi bu sene de sürdürdük," dedi.

Yardımlar Yerine Ulaştı

Başkan Taban, kırtasiye yardımlarının okullar açılmadan bir hafta önce başladığını ve dağıtım sürecinin tamamlandığını belirtti: "1500 öğrenciye 1000 TL'lik kırtasiye yardımı yapıldı. Ailelere bilgilendirme mesajları gönderdik ve yardımların dağıtımını sağladık."

Sosyal Yardımların Aslan Payı Eğitimde

Kırtasiye ve eğitim yardımlarının, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bütçesinde en yüksek paya sahip olduğunu ifade eden Başkan Taban, bu yardımların her yıl artarak devam ettiğini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —