İnegöl kitap günleri fuarı’nda son hafta coşkusu

1 Aralık Pazar günü sona erecek fuarda 50 güçlü kalem İnegöl’de olacak.

BURSA HABER 27.11.2024 15:13:00 0
İnegöl kitap günleri fuarı’nda son hafta coşkusu

İnegöl Belediyesi’nin bu yıl 8’incisini düzenlediği Kitap Günleri Fuarı her gün binlerce ziyaretçiyi ağırlamaya devam ediyor. Aynı zamanda her gün farklı yazarlar da fuar kapsamında kitapseverlerle bir araya geliyor. 1 Aralık Pazar günü sona erecek fuarın son 4 gününde 50 yazar imza ve söyleşilerde sevenleriyle buluşacak.

İnegöl Belediyesi’nin bu yıl 8’incisini düzenlediği Kitap Günleri Fuarı tüm coşkusuyla devam ediyor. 7’den 77’ye her yaştan kitapseverin akın ettiği fuar her gün binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Hafta içi 09.00-19.00 saatleri arasında açık olan fuar Cumartesi ve Pazar günleri ise 10.00-20.00 arasında ziyarete açık olacak. Organizasyon kapsamında farklı yazarlar da sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Söyleşi ve imza günlerinde İnegöllüler, sevdikleri yazarlarla bir araya gelme imkânı buluyor.

 

 

Son 4 Gün, 50 Güçlü Kalem Sevenleriyle Buluşacak

9 günlük fuar süresince toplam 105 yazarın misafir edildiği İnegöl Kitap Günleri, son 4 gün oldukça hareketli geçecek. Özellikle Cumartesi ve Pazar günleri birbirinden değerli yazarların katılacağı İnegöl Belediyesi Kitap Fuarı, son 4 gün aralarında yerel yazarların da bulunduğu 50 güçlü kaleme ev sahipliği yapacak.

 

 

İnegöl Belediyesi 8. Kitap Günleri Fuarı’nda; Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü imza günü ve söyleşi için bulunacak yazarlar şöyle:

28 Kasım Perşembe: Pınar Yaşar, Gizem Şerifoğulları, Orhan Özer, Tuncel Altınköprü, Mustafa Tenker.

29 Kasım Cuma: Ercan Bayrakçı, Sinan Kılıç, Berre Nur Yavuz, Ahmet Ünver, Selimcan Erbaş, Hüseyin Baykan, Bestami Yazgan, Said Şaşmaz.

 

 

30 Kasım Cumartesi: Lütfi Şimşek, Prof. Dr. Mustafa Çetinaslan, Serdar Sevinç, Sertaç Abi, Bayram Meral, Ramazan Yetgin, Fulya Öztürk, Öznur Karataş Şan, Enise Şenol, Sibel Aydın, Mehmet Yılmaz, Meryem Kula Piriçdane, Münteha Çeb, Hasan Erdem, Abdullah Kara, Hilal Kara, Deniz Ergen Alter, Handenur Kutulan, Zeynep Ünzile Avcı, Sevda Türküsev.

01 Aralık Pazar: Dr. Filiz Orhan, Sabit Uzunel, Atilla Güney, Beren Kaya, Altay Cem Meriç, Saniye Bencik Kangal, Nurullah Genç, Dilek Cesur, Zümrüt Tanrıöver, Elif Ketenci, Meltem Korkmaz Pekdemir, Sinem Öztürk, Halid Emre Aslan, İpek Sarıca Çiğdemci, Şule Gizem Büyükboy, Semih Diri, Yusuf Samet Çakır, Özgül Bingül Ayhan, Cihat Dündar, Hüseyin Durgut.

Bursa Uluslararası Spor Festivali başlıyor

Başkan Şadi Özdemir’den minik Yağız Efe’ye destek çağrısı

İnegöl’e 17 yeni aile sağlığı merkezi

Bursa’da toplu ulaşıma yapılan zam yarın başlıyor: İşte yeni ücretler!

Merinos ailesi 88. yılında hasret giderdi

Trabzon’a Urfa’ya var da Bursa’ya yok mu?

İnegöl’de cinayetin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Bakan Uraloğlu: Türkiye havacılıkta 5 kat büyüdü

Tutuklu hemşire hakkında yeni şiddet görüntüleri ortaya çıktı!

Bursa’da Afet Riskini Azaltma Çalıştayı

Bursa'da bebek arabasındaki 2 milyonluk altını çaldı: O anlar kamerada!

Bursa’da çocuk hastanesinde korkutan yangın

Bursa’da öğrenciler için güvenli yol uygulaması

Sosyal medyada yeni dönem: 15 yaş altına yasak geliyor

Bursa’da rögarlar taştı, trafik durdu

ÇGD’den Osmangazi’ye Uğur Mumcu kitapları

Osmangazi Belediyesi’nden çocuklara Bursaspor sürprizi

Bursa’da otomobillerin aynalarını kırıp kaportalarını çizdiler

Nilüfer Belediyesi’nden doğal parfüm atölyesi

Bursaspor’un genç eldiveni geçit vermiyor

Bursa’da eğitime 6,7 milyar liralık dev hamle

TEKNOSAB Lojistik Teknopark Fonu bir yılda rekor getiri sağladı

Atlas’ın ailesini tehdit eden şüpheli tutuklandı

Mübadelenin 103. yılı Nilüfer’de ezgilerle anıldı

Bursa Valiliği’nden Uludağ telesiyej arızası açıklaması

Matlı, Gulfood 2026’da Türk gıdasını zirveye taşıdı

Trafikte yarış yapan 4 sürücü yakalandı

Ataşehir’de 4 katlı binada yangın paniği

Bakan Yerlikaya’dan Uludağ’daki kurtarma operasyonuna tebrik

Bursa fethin 700. yılında, Tanpınar’ın gözünden anlatıldı

Yükleniyor