Tarih: 26.11.2008 23:57

İNEGÖL`DE FİLM GİBİ KOVALAMACA

Facebook Twitter Linked-in

İnegöl’de dün gece hareketli saatler yaşandı. İnegöl ve Yenişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle polislerin dur ihtarına uymayan minibüs arasında yaklaşık bir saat süren nefes kesen bir kovalamaca yaşandı.

 

Yenişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri durumunu şüpheli gördükleri 16 PF 642 plakalı minibüsü durdurmak istedi. Ancak araç sürücüsü dur ihtarına uymayarak Yenişehir’den İnegöl istikametine kaçmaya başladı.

 

İşte bu dakikadan sonra nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Polislerden kaçan 16 PF 642 plakalı minibüs İnegöl sınırlarına gelinde bu kez devreye İnegöl emniyet Müdürlüğü ekipleri girdi.

 

Minibüs Alanyurt yolu üzerinde Kozluca yoluna girdi. Aracı yaklaşık 10 ekiple kıskaca alan Emniyet müdürlüğü ekipleri uzun süre aracı yakalamaya çalıştı. Ancak yakalanacağını anlayan araç sürücüsü Minibüsü Mesudiye Mahallesinde boş bir arsaya bırakarak kayıplara karıştı.

 

Aracın bulunduğu bölgeye gelen ekipleri çevredeki inşaatlarda zanlı ya da zanlıları aramaya başladı.

 

Ancak yapılan tüm aranmalara rağmen polisten kaçan zanlılar bulunamadı. Zanlı ya da zanlılar gece karanlığından istifade ederek kayıplara karıştı.

 

İçerisinde çok sayıda içki şişesinin bulunduğu Minibüs ise parmak izi incelemesi yapılmak üzere Emniyet otoparkına çekildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —