İnegöl’de büyük basketbol finali

Zaferden Kurtuluşa etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada, final heyecanı ve kupa töreni büyük ilgi gördü.

BURSA HABER 5.09.2024 16:00:00 0
İnegöl’de büyük basketbol finali

İnegöl Belediyesi’nin "Zaferden Kurtuluşa" etkinlikleri kapsamında düzenlediği Refik Gür Sokak Basketbolu Turnuvası sona erdi. Dört gün süren turnuvada, 5 ayrı kategoride yarışan 35 takımda 150 sporcu toplamda 68 maça çıktı.

ÇOK KEYİFLİ MÜSABAKALAR İZLEDİK

Turnuvanın kupa töreni final maçlarının ardından Belediye Spor Salonunda düzenlendi. Final müsabakalarını izleyen Belediye Başkanı Alper Taban, kupa takdimi öncesi salondaki vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Başkan Taban, “Turnuva boyunca çok keyifli müsabakalar izledik. Öncelikle organizasyonda yer alan sporcu kardeşlerimizi kutluyorum. Biz bu organizasyonu 30 Ağustos Zafer Bayramından başlayarak 6 Eylül İnegöl’ün kurtuluşuna kadar süren Zaferden Kurtuluşa etkinliklerimiz kapsamında düzenledik. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı bu vesileyle bir kez daha kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, bu uğurda can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi.

KAYBEDENİ OLMAYAN TURNUVA

Zaferden Kurtuluşa etkinlikleri kapsamında hem kültür sanat hem sportif etkinlikler olduğunu hatırlatan Başkan Taban, “Bu akşam da spor organizasyonlarımızdan biri olan Refik Gür Sokak Basketbolu turnuvamızın finalindeyiz. 4 gündür devam ediyor turnuvamız. Bu bir turnuva ama kaybedeni yok. 35 dolayında takımın yarıştığı, 150 sporcunun yer aldığı bir organizasyon. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşma sonrası takımlara kupaları takdim edildi.

Bursa’da elektrik direğinde feci ölüm

Bozbey iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu

Yıldırım’da Ramazan denetimleri sıklaştırıldı

İnegöl yolunda facia saniyelerle atlatıldı

İznik’teki ölümcül kaza kameraya yansıdı

Özgür Özel: Türkiye'yi AB'nin tam üyesi yapacağız!

Savaşın bitmesi için İran'ın iki şartı var!

Nilüfer'de Tohum Takas Şenliği’nde 15 bin paket tohum dağıtıldı

Yıldırım Belediyesi’nden LGS desteği

Baykar'ın sınıfının en büyük kamikaze İHA’sı K2 testleri tamamladı!

Başkan Yılmaz Halep’te iftar sofrasına katıldı

Timsah frene bastı!

Emeklilerin beklediği gün geldi: Paralar yatmaya başladı!

Bursa’da geleneksel sahur, elektrikli motosikletle buluştu

Başkan Bozbey: “Kentimizi ve mahallelerimizi yarınlara hazırlıyoruz”

Bayram öncesi Bursa'da huzur denetimi

Mudanya’da kamyon dehşeti: 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Bursaspor’un ilk 11'i belli oldu!

Bursa’da 7 yıldır kayıp olan çocuk bulundu

Ramazan bereketi Bağlarbaşı’nda yaşandı

Bursa’da pizza şubeleri kundaklandı

Taksilerde fiş zorunluluğu başladı

Nilüfer’de şehit ve gazi aileleri iftar sofrasında buluştu

Osmangazi’de metruk binada korkutan yangın

İnegöl’de parkta ağaç yangını paniğe neden oldu

Bursaspor kritik 3 puan peşinde!

700 yıllık Berkuk Kur’an-ı Kerim’i Bursa'da

Nilüfer’de Umut Ormanı büyüyor

Bursa’da 4 katlı apartmanın terası alevlere teslim oldu

İnegöl Belediyesi bayram hazırlıklarını tamamladı

Yükleniyor

loading