İnegöl'de Cumhur Buluşması! Bakan Varank İnegöl'de

Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Varank, Bursa İnegöl'de Cumhur Buluşması Mitingine katıldı.

İnegöl
BURSA HABER 9.05.2023 16:29:00 0

Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Bursa 2. Bölge milletvekili adayı Mustafa Varank, İnegöl’de Atatürk anıtında miting gerçekleştirdi. İnegöllülerin yoğun katılım gösterdiği mitingde Varank, İnegöl’e yeni stat söz verdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Bursa 2. Bölge milletvekili adayı Mustafa Varank, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasında, İnegöllü iş adamları ile bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda Varank, işadamlarının sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

Ardından Anıt önünde miting alanına yerli otomobil TOGG ile geçen Bakan Varank’a, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İl Başkan Vekili Kamil Bayramiç, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram, AK Parti Bursa Milletvekili adayları Ayhan Salman ve Asuman Akçay Sakallı ile MHP Milletvekili adayı Bilal Doğan eşlik etti.

BAKAN’DAN STAT SÖZÜ

“Ben buraya çok defalar buraya geldim. Bu ilçeye neler kazandıracağız onları konuştuk, onları hayata geçireceğiz. Bu ilçedeki gençlerimiz çok başarılılar. Belediyemiz ile birlikte bilim İnegöl sözü gerçekleştiriyoruz. Şehrin büyük stadyum beklentisi var. İnşallah stadyum ile ilgili olarak Gençlik Spor Bakanımız ile konuşacağız. Sosyal konut ihtiyacı var, onu da konuşacağız. Bu ilçeye hizmet edeceğiz.”

MİTİNGE KATILIM SAYISI BELLİ OLDU

Ayrıca Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Anıt önünde düzenlenen mitinge yaklaşık 5 bin İnegöllünün katıldığı öğrenildi.

TOGG'A YOĞUN İLGİ

Miting alınan gelen yerli otomobil Togg'a ise İnegöllüler yoğun ilgi gösterdi.