Tarih: 22.01.2024 16:08

İnegöl'de gençler için teknolojik donanımlı Nöbetçi Kitaphane

Facebook Twitter Linked-in

İnegöl Belediyesi, şehre 5. Nöbetçi Kitaphaneyi kazandırıyor. Yeni Kent Meydanı ve Yaşam Alanı projesi içerisinde bulunan D blokta yer alacak Nöbetçi Kitaphane, 250 öğrenci kapasiteli olacak.

İnegöl Belediyesi, gençlerin eğitim ve öğretim süreçlerine katkıda bulunmak amacıyla 2020 yılından bu yana Nöbetçi Kitaphaneler açıyor. Şehre kazandırılan 4 Nöbetçi Kitaphaneye bir yenisini daha eklemeye hazırlanan İnegöl Belediyesi, Yeni Kent Meydanı ve Yaşam Alanı projesi içerisinde bulunan D bloku öğrenciler ve gençlerin hizmetine sunacak.

İnegöl'ün 5. Nöbetçi Kitaphanesi teknolojik donanımlı olacak

Toplamda 250 öğrenci kapasiteli olacak Nöbetçi Kitaphane, ilk, orta, lise, lisans ve lisansüstü tüm öğrencilere hitap edecek. Nöbetçi Kitaphanede, 15 bin kitap, yüksek teknolojik donanım ve sosyal alanlar yer alacak.

Nöbetçi Kitaphanenin yer aldığı D blok, 2 katlı ve 1440 metrekare alandan oluşuyor. Zemin katta çocuk kütüphanesi, ortaokul kütüphanesi, grup etüt odası, danışma ve bekleme alanları yer alacak. 1. katta ise lise, lisans ve lisansüstü seviyeleri için bireysel çalışma alanları, grup çalışma alanı, araştırma alanı ve bekleme alanı bulunacak.

Nöbetçi Kitaphane, randevulu sistemle çalışacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —