İnegöl'de ilk ders zilini Kaymakam ve Belediye Başkanı çaldı

Vehbi Koç İlkokulu'nda düzenlenen törende ilk ders zilini protokol üyeleri çaldı.

BURSA HABER 9.09.2024 12:56:00 0
İnegöl

Türkiye’de 2024-25 eğitim öğretim yılı bugün tüm kademelerde başladı. İnegöl’de de 72 bin öğrenci okul heyecanı yaşarken, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilk ders günü için Vehbi Koç İlkokulunda mini bir tören yapıldı. Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban ile Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, törende öğrencilere başarılar dileyip ilk ders zilini çaldılar.

İLK DERS ÇANAKKALE’DEN GAZZE’YE

Ders öncesi okul bahçesinde İstiklal Marşı okundu. Burada kısa bir selamlama konuşması yapan Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, “2024-25 eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun. Eğitim öğretim yılını açarken, Ovacık’tan gelen üzücü haberle buruk bir başlangıç yaşıyoruz. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bugün tevafuk oldu, ilk derse de Çanakkale’den Gazze’ye konusuyla başlıyoruz. Umut ediyoruz ki kardeşliğin, sevginin, dostluğun, bütün güzel duyguların hakim olduğu bir dünyaya sahip oluruz” dedi.

TEK AMACIMIZ TOPLUMA FAYDALI OLMAYA ÇALIŞMAK

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise “Öğrencilerimiz okulunu özledi, bizler de onları çok özledik. Ben tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bir amacımız var hayatta; insan olabilmeyi başarmak ve topluma, ailemize, çevremize faydalı olmaya çalışmak. Hep birlikte öğrenmeye devam edeceğiz. Öğretmen ve idarecilerimize, velilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

OKULLAR ŞENLENDİ

Kaymakam Eren Arslan da “Uzun bir yaz tatilinden sonra okullarımız şenlenmeye ve her tarafta öğrencilerin mutluluğuyla biz de mutlu olmaya başladık. İnşallah yeni başlayan eğitim öğretim dönemimizin öncelikle sağlıklı, huzurlu ve başarılı olmasını temenni ediyorum. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmalar sonrası protokol üyeleri ilk derz zilini çaldı. Öğrenciler öğretmenleriyle beraber sınıflarının yolunu tuttu.

Bursa'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç gözyaşlarıyla uğurlandı

İnegöl’de uyuşturucu sevkiyatına polis baskını

BESAŞ ramazan pidesi 25 liradan satışta

İnegöl'de öfkeli genç ablasını bıçakla rehin aldı

Yenişehir’de Komutan Büğdüz’e duygusal veda

Bursa’nın yerli otomobili Amperino yatırımcısını bekliyor

TİMBİR Yönetimi şubat toplantısını online yaptı

Yıldırım Belediyesi’nden Ramazan’a özel etkinlik ve iftar programları

İnegöl'de mobilya ustası frezeye kaptırdı: 3 parmağı kesildi

Yenişehir’de muhtarlarla birlik mesajı

Osmangazi’de camiler Ramazan’a hazır

Devlet Bahçeli yıllar önceki püskevit açıklamasına açıklık getirdi

Tonlarca su çekiliyor, İznik Gölü can çekişiyor

Osmangazi’de Medeni Kanun’un 100. yılı kutlandı

Yıldırım çevre yolunda başıboş at paniği

BTSO seçimi iki adaylı mı olacak?

Bursa Valiliği'nden kuvvetli rüzgâr uyarısı

Ercan Özel: YESAŞ yeniden emin ellerde

Başkan Bozbey: “Bursa’yı bütüncül planlıyoruz”

Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonunda yeni dalga

OnlyFans operasyonu: 17 kişi tutuklandı

Büyükşehir'den üreticiye 3 bin 400 kovan desteği

Başkan Aydın’dan Kükürtlü’ye çifte yatırım

Osmanlı ve Anadolu mutfağı Bursa’da yeniden hayat buluyor: Afize kapılarını açıyor

Remm Karadeniz Pide Nilüfer'de yeni şubesini açtı

Bursa’da hatimle teravih kılınacak camiler açıklandı

İmamoğlu'nun diploma davası ertelendi

Nilüfer'de ramazan sokağı kapılarını açıyor

Nilüfer’de kaçak yapılara yıkım

Yıldırım Belediyesi'nden gençlere akademik destek

Yükleniyor