İnegöl'de Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'nden trafik ve asayiş uygulaması

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekipleri ortaklaşa asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirdiler. Uygulamada 4 aranan şahıs yakalanırken, 5 alkollü sürücüye cezai işlem uygulandı.

BURSA HABER 17.10.2021 09:42:00 0
İnegöl

20 aracın sürücüsüne 40 bin TL' cezai işlem uygulandı. Denetimler drone ile havadan da görüntülendi. 50 polis, 50 Jandarma olmak üzere 100 personelin görev aldığı uygulama Mesudiye ile Şipali mahallesi arasındaki bağlantı yolunda yapıldı. 2 saat süren uygulamada çeşitli suçlardan aranan 4 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

100 araç didik didik aranırken, 250 şahsın GBT sorgulaması yapıldı. 20 araç sürücüsüne eksik evrak nedeniyle toplam 40 bin TL cezai işlem uygulandı. 5 alkollü sürücüye, alkollü araç kullanmaktan 6 bin 695 TL cezai işlem uygulandı. 5 araç trafikten men edildi.  


 
 Kaymakam Eren Arslan, Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ve Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Mağden de uygulamayı bizzat takip ettiler.  


Uygulamanın ardından açıklama yapan Kaymakam Eren Arslan, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini temin etmek için 24 saat görev başında olan kolluk birimlerimiz, Emniyetimiz bu uygulamaları sürekli yapıyorlar. Bu günde ortak bir uygulama yaptılar. Ekiplerimiz hem asayiş hem de trafik denetim yaptılar.

Amacımız; vatandaşlarımızın daha huzurlu ve güven içinde olmalarını sağlamak. Bu uygulamalar devam edecek. Birlikte hareket ederek daha etkin görev icra ediyorlar. Denetimde aranan şahıslar yakalanırken, alkollü araç kullanan sürücülere cezai işlem uygulanıyorlar. Potansiyel tehlike oluşturabilecek, insanların güvenliğini tehdit eden şahıslar bertaraf ediliyor." dedi. 
 


 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hocalı Katliamı'nda hayatını kaybedenleri andı

ABD-İran müzakerelerinde 3. tur Cenevre’de başladı

Meclis’e öğrenci affı teklifi geliyor

Nilüfer Belediyesi’nden açık veri hamlesi

TCMB'nin toplam rezervleri geriledi

MHP Lideri’nden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a doğum günü jesti

Erkan Aydın iftar sofralarında halkla buluştu

Uludağ yolu zincirsiz araçlara kapalı

Kestel’de çocuklar geleceğe hazırlanıyor

Nilüfer Belediyesi’nden yol açma ve tuzlama çalışmaları

Sarı-kırmızılılar son 16’da İngiliz devleriyle eşleşecek

Bakan Gürlek’ten suça sürüklenen çocuklar mesajı

Yıldırım’da iftar ve sahur hizmeti 5 bin aileye ulaştı

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen’in acı günü

Uludağ dünya kayakçılarını ağırlayacak

Bursa gıda sektöründen uzak pazarlara yakın markaj

Bursa’da hastane yemekhanesinde yangın paniği

Bursa beyaza büründü: Sabah saatlerinde kar sürprizi

Gürsu’da Ramazan bereketi aynı sofrada paylaşıldı

Yenişehir Belediyesi’nden can dostlara dev yatırım

AK Parti’den Erdoğan’a doğum günü jesti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 72. doğum günü! Siyasilerden kutlama mesajları geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Kabe’de Hacılar” ilahisine tebrik

Bakan Gürlek’ten sosyal medya düzenlemesi açıklaması

İran’dan kritik NOTAM kararı

Başkan Erol: Kapı kapı, gönül gönül çalışıyoruz

Özel okullara fahiş fiyat soruşturması: 19 kurum incelemede

Bursaspor PFDK’ya sevk edildi

İnegöl Belediyesi yanlış algı oluşturan paylaşımlara karşı hukuki süreç başlattı

Nilüfer’de anneler için “Anne Taksi” uygulaması büyük ilgi gördü

Yükleniyor