İnegöl'de minik öğrencilere karneleri Başkan Taban'dan

İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşi'nde minik öğrenciler, Belediye Başkanı Alper Taban'ın katılımıyla karne heyecanı yaşadı.

BURSA HABER 17.01.2025 16:37:00 0
İnegöl

İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşinde eğitim alan öğrenciler için karne töreni düzenledi. Minik öğrenciler karnelerini Belediye Başkanı Alper Taban’dan aldı.

 

 

 

İnegöl Belediyesi’nin sosyal belediyecilik projelerinden biri olan Beşinci Mevsim Kreşinde bugün minik öğrenciler karne heyecanı yaşandı. Hali hazırda 25 öğrenci ile 4 sınıfta hizmet verilen kreşte 3-5 yaş aralığındaki öğrenciler için bugün yarıyıl tatili öncesi karne töreni düzenlendi.

 

 

Öğrenciler ve velilerin katıldığı törende Belediye Başkanı Alper Taban da miniklerin karne heyecanına ortak oldu. Sınıfları tek tek ziyaret edip öğrencilere karnelerini ve karnelerle birlikte hediyelerini takdim eden Başkan Alper Taban, 3 yaş grubunun ilk karne heyecanlarında da yanlarında bulunmuş oldu. Burada öğrencilerle sohbet edip ilk dönemin değerlendirmesini de yapan Başkan Taban, öğrencilere iyi tatiller dileklerini iletti.

 

 

Karne töreninde kısa bir konuşma da yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Burada da bir ev sıcaklığı oluşturduğumuz kreşimizde hem öğrencilerimizin hem velilerimizin memnuniyetini görebiliyoruz. Dönem içerisinde de zaman zaman uğramaya gayret ediyoruz. Değerli velilerimize çocuklarını güvenip bizlere emanet ettiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler her bir çocuğumuza kendi evladımız gibi yaklaşarak eğitimlerini almaları noktasında gayret gösteriyoruz. Öğrencilerimizin hayata iyi hazırlanması hususunda anne babalarımız gibi bizler de çaba harcıyoruz. Bugün de evlatlarımız karne alıyorlar. Heyecanlılar. Bizler de bu heyecana ortak olmak istedik. Önemli olan burada verilen karnelerden ziyade çocukların hayata hazır olması. Ben çocuklarımızı da kutluyorum ve iyi tatiller diliyorum” dedi.

 

Başkan Taban gençlere kulak verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye kadın haklarında altın yıllarını bizim dönemimizde yaşıyor

Nilüfer'de su kesintisi

Nilüfer’de renkli yılbaşı hazırlığı

Mudanya’ya değer katan proje

Bir şirkete el konuldu, bir şirkete kayyum atandı

Yıldırım’ın gençleri tarih turunda

Nilüfer Belediyesi’ne soruşturma

Bursa’da Engel Tanımayan Bilim Yolculuğu

Black Friday Çılgınlığı: İndirim mi, Toplumsal Yanılsama mı?

Osmangazi’den kadın haklarına güçlü vurgu

Futbolda bahis skandalı büyüyor: Yeni gözaltı dalgası

Feti Yıldız: “İmralı’daki görüşme çok olumlu geçti, negatif hiçbir şey yok”

Bu sezon ilk defa Bursaspor taraftarına ceza geldi!

Yıldırım Belediyesi engelleri sevgi ile aşıyor

Nilüfer’de QR’lı ruhsat dönemi

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde yerinde dönüşüm başlıyor

Bozbey: Dağ yöresi Bursa’nın geleceği

T10F Gemlik’te vitrine çıktı

Düzeltme metni

Yunanistan'a MSB'den bomba yanıt!

Bakan Yumaklı: Gölecik Barajı çalışmaları hızla sürüyor

Papa’nın İznik ziyareti sonrası tarihi sur içindeki arsa 5,5 milyona satışa çıktı

Bahçeli’den CHP’ye sert çıkış: “İmralı’ya gitmekten bile korktular”

Osmangazi’de aralık meclisi toplandı

Bakan Fidan'dan diplomasi trafiği

Büyükçekmece Adliyesi’nde büyük vurgun!

Osmangazi’de engelli bireyler farkındalık için yürüdü

Bizim Ev’in 14. yılı Nilüfer’de kutlandı

Makine sektörü MEEXX Fuarı’nda buluştu

Yükleniyor