İnegöl'de minik öğrencilere karneleri Başkan Taban'dan

İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşi'nde minik öğrenciler, Belediye Başkanı Alper Taban'ın katılımıyla karne heyecanı yaşadı.

BURSA HABER 17.01.2025 16:37:00 0
İnegöl

İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşinde eğitim alan öğrenciler için karne töreni düzenledi. Minik öğrenciler karnelerini Belediye Başkanı Alper Taban’dan aldı.

 

 

 

İnegöl Belediyesi’nin sosyal belediyecilik projelerinden biri olan Beşinci Mevsim Kreşinde bugün minik öğrenciler karne heyecanı yaşandı. Hali hazırda 25 öğrenci ile 4 sınıfta hizmet verilen kreşte 3-5 yaş aralığındaki öğrenciler için bugün yarıyıl tatili öncesi karne töreni düzenlendi.

 

 

Öğrenciler ve velilerin katıldığı törende Belediye Başkanı Alper Taban da miniklerin karne heyecanına ortak oldu. Sınıfları tek tek ziyaret edip öğrencilere karnelerini ve karnelerle birlikte hediyelerini takdim eden Başkan Alper Taban, 3 yaş grubunun ilk karne heyecanlarında da yanlarında bulunmuş oldu. Burada öğrencilerle sohbet edip ilk dönemin değerlendirmesini de yapan Başkan Taban, öğrencilere iyi tatiller dileklerini iletti.

 

 

Karne töreninde kısa bir konuşma da yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Burada da bir ev sıcaklığı oluşturduğumuz kreşimizde hem öğrencilerimizin hem velilerimizin memnuniyetini görebiliyoruz. Dönem içerisinde de zaman zaman uğramaya gayret ediyoruz. Değerli velilerimize çocuklarını güvenip bizlere emanet ettiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler her bir çocuğumuza kendi evladımız gibi yaklaşarak eğitimlerini almaları noktasında gayret gösteriyoruz. Öğrencilerimizin hayata iyi hazırlanması hususunda anne babalarımız gibi bizler de çaba harcıyoruz. Bugün de evlatlarımız karne alıyorlar. Heyecanlılar. Bizler de bu heyecana ortak olmak istedik. Önemli olan burada verilen karnelerden ziyade çocukların hayata hazır olması. Ben çocuklarımızı da kutluyorum ve iyi tatiller diliyorum” dedi.

 

Bursa'da evine 20 günde 400 sahte sipariş gelen kişi isyan etti!

Kartal'da kaybolan kadını eski eşi boğarak öldürüp gömdüğü iddia edildi!

Bursa Adliyesi’nde jandarmanın şehit edilip, 2 kişinin öldürülmesine ilişkin davada karar açıklandı

Kontrolden çıkan elektrikli motosiklet denize düştü; 2 yaralı

Suriye Savunma Bakanlığı: "Halkımız evinde kalsın, YPG, sivillerin arasında saklanıyor."

Bülent Arınç'tan AK Parti’ye geçen vekillere eleştiri: Ortada kul hakkı var

Süper Kupa finalinde eksikler dikkat çekiyor

Junioshow 2026 için geri sayım başladı

Büyükşehir ailesinin acı günü

Süper Kupa finali saat 18.45’e çekildi

Şeyma Subaşı’nın uyuşturucu testinde kokain çıktı

TİMBİR Heyetinden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’a Ziyaret

Genç Ar-Ge RoboBursa’da şampiyon belli oldu

TİMBİR Heyetinden Şanlıurfa Emniyeti’ne Ziyaret

CHP Nilüfer’de mahalle temsilcileri mazbatalarını aldı

Yıldırımlı kadınlara E-Ticaret desteği

Babaanne ile 2 torunu öldürülmüştü; duruşma çıkışında arbede çıktı

Bakan Memişoğlu: Türkiye sağlıkta büyük yol katetti

Bursa’da Üretimin Geleceğine Yön Veren Ekosistem: BUTEKOM

İran lideri Hamaney’den protestolarla ilgili sert mesaj

İnegöl Kent Müzesi’nde 17’nci yıl sergisi açılıyor

Bakan Uraloğlu açıkladı: Deniz ticaretinde 2025 rekoru

4.9 Milyon emekliye müjde: en düşük emekli maaşı 20bin lira oldu

Tunceli'de çığ meydana geldi

Başkan Özdemir'den tarıma sahip çıkın çağrısı

Osmangazi’de tarım arazisine yapılan kaçak depolar yıkıldı

Türkiye-Birleşik Krallık JETCO 8’inci Dönem Toplantısı Londra’da yapıldı

THY 2025’te 92,6 milyon yolcu taşıdı

BUDO’nun 6 seferi hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi

Trump’tan İran mesajı: Çok sert şekilde vuracağız

Yükleniyor