İnegöl'de yaya kazası: 1 ölü, ardından zincirleme kaza

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybederken, kazaya bakan başka bir sürücünün neden olduğu zincirleme kazada 6 araç karıştı;yaralanan olmadı.

İnegöl
Haberi Sesli Oku
BURSA HABER 26.10.2024 10:42:00 0

 

Kaza, saat 07.00 civarında Bursa-Ankara kara yolunun İnegöl girişinde gerçekleşti. İnegöl’den Bursa’ya seyir halindeki Osman Ç. (40) yönetimindeki 16 ALR 076 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan yaya Aziz Bağlayan’a (60) çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle yere düşen Aziz Bağlayan yaşamını yitirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

 

 

Sağlık ekipleri, Bağlayan’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazayı duyup olay yerine gelen ailesi gözyaşlarına boğuldu. Bağlayan’ın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Sürücü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

Kazayı izleyen bir sürücünün dikkatsizliği zincirleme kazaya neden oldu. Biri otobüs, diğeri minibüs olmak üzere toplam 6 araç çarpıştı. Bu kazada yaralanan kimse olmadı.