İnegöl'de yeni dönem hazırlıkları

İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Alper Taban, 2024-2029 dönemi beyanname çalışmaları kapsamında vatandaşlardan öneri ve proje beklediklerini söyledi.

BURSA HABER 12.02.2024 14:56:00 0
İnegöl

İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Alper Taban, 2024-2029 yıllarını kapsayacak yeni dönem için beyanname hazırlıklarına başladı. Taban, bu kapsamda İnegöl'de yaşayan tüm vatandaşlardan öneri ve proje beklediklerini söyledi.

Göreve geldiği günden bu yana ortak akıl ve istişare kültürüyle yönetim anlayışından taviz vermeyen Taban, yeni dönem için de aynı düsturla çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı. Taban, "İnegöl'ü iyi biliyoruz. Eksiklerimizin de farkındayız. Bu doğrultuda yeni döneme dair beyanname çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın da bu beyannameye katkıda bulunmasını istiyoruz" dedi.

İnegöl'de Yeni Dönem Hazırlıkları Başladı

Taban, vatandaşların İnegöl'de bu da olmalı dedikleri her türlü öneri ve projeyi kendileriyle paylaşmalarını istedi. Taban, "Talep, öneri ve şehrin ihtiyaçları noktasında yapacakları yönlendirmeleri vatandaşlarımız öncelikle 0530 136 40 00 nolu WhatsApp hattımız olmak üzere; sosyal medya hesaplarımız ve 153 Çözüm Merkezimiz gibi tüm iletişim kanallarından bizlere iletebilirler. Gelin şehrimizi birlikte inşa edelim" diye konuştu.

Alper Taban'ın başkanlığındaki İnegöl Belediyesi, yeni dönem için hummalı bir çalışma yürütüyor. Beyanname hazırlıklarının yanı sıra, şehrin ihtiyaçlarını karşılayacak yeni projeler de üzerinde çalışılıyor.

Maden ocağı yakınında oluşan yarıklar evi ikiye böldü

Yıldırım Belediyesi'nden 400 kişiye iş imkanı

GUHEM, Dünya Uzay Haftası’nın Türkiye Ulusal Koordinatörü oldu

Çilek, TEKNOFEST İstanbul’da Koza Beşik ile tasarımın gücünü anlatıyor

İnegöl Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine eğitim yardımı başvuruları başladı

Nilüfer’de 3x3 Basketbol Turnuvası heyecanı

Bakan Yerlikaya: 51 DEAŞ şüphelisi yakalandı

Diyanet İşleri Başkanlığı'na Prof. Dr. Safi Arpaguş atandı

Nilüfer Belediyesi’nin yeni basın danışmanı Elif Sezgin oldu

Artık girişler paralı oluyor: Uludağ Üniversitesi’nde HGS dönemi!

"Tağut!": Radikal grupların can simidi

Bursaspor deplasmandan galibiyetle dönüyor

Erdoğan: "Hitler özentisi tiplerin kuyruk acısı hiç geçmeyecek"

Yenişehir eski belediye başkanı Mehmet Kaya’ya son görev

CHP merkez ilçelerde kıran kırana mücadele

Bursa'da anız yangını; 30 dönümlük alan zarar gördü

Bursa basınının deneyimli ismi Büyükşehir Belediyesi’nde

THY pilotundan 12 Dev Adam’a: Umut ve gurur yaşattınız

İznik'te tarihi surların dibinde erkek cesedi bulundu

Chicago’da Bursa rüzgârı: UR-GE firmaları ihracat için Fabtech 2025’te

İnegöl'de ilk ders: "6 Eylül İnegöl'ün Kurtuluşu"

Hareketlilik haftası başladı

Bursa'da inşaat halindeki binanın 3’üncü katından düşen işçi yaralandı

Dünya sağlık turizminin kalbi Bursa’da atacak

Bursaspor kupada Kdz. Ereğli deplasmanına hazırlanıyor

Nilüfer Belediyesi gazileri unutmadı 

Zaimoğlu Bursa'ya veda etti

İnegöl'e Kolombiyalı damat!

BOSİAD’ı kapatma darbesi püskürtüldü

Kılıçdaroğlu’nun avukatından dava sonrası ilk açıklama!

Yükleniyor