İNEGÖLSPOR 3.LİG 1. GRUP’TA MÜCADELE EDECEK

DİNÇBUDAK:‘’ZORLU BİR GRUPTA OLDUĞUMUZU BİLEREK ÇALIŞACAĞIZ’’

İNEGÖLSPOR 3.LİG 1. GRUP’TA MÜCADELE EDECEK
SPOR 20.07.2010 16:47:11 0

TFF 3. Lig`de 1. Grup`ta mücadele edecek olan İnegölspor`un teknik direktörü Nevzat Dinçbudak, bir açıklama yaparak `Zorlu bir grupta olduğumuzu bilerek çalışacağız` dedi

 

 

Dinçbudak, yaptığı açıklamada, grupta Hatayspor, Nazilli Belediyespor, Nilüferspor, İstanbulspor ve Tepecikspor gibi güçlü takımların yer aldığını belirterek, yeni sezonda hedefe ulaşmak için daha fazla çalışmaları gerektiğini söyledi. Grupta liderliğe oynayacak takım sayısının diğer gruplara göre daha fazla olduğuna dikkat çeken Dinçbudak, şöyle konuştu:

`Biz de hedefe oynayan takımlar içerisinde yer alacağız. Gruplarda doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye`den takımlar var. Bundan dolayı her bölgeye gideceğiz. Geçtiğimiz yıl 2. Lig`de yer alan Kırşehir, Malatyaspor, İstanbulspor ve Tepecikspor ile birlikte Hatayspor, Nazilli Belediyespor ve Nilüfer gibi bu yıl iyi bir kadro oluşturan ve hedefe oynayacak takımlarla aynı grupta bulunuyoruz. Diğer gruplara nispeten daha zorlu bir grupta olduğumuzu bilerek çalışacağız. Bu söylediklerimin hepsi kağıt üstünde tabii. Hedefe oynayan takımların fazla olmasının avantajları da var. Biz de bu avantajları kullanarak üst sıralarda yer almak için çabalayacağız dedi.