İNEGÖLSPOR İLK DEVREYİ GALİBİYETLE KAPADI

DÜZCESPOR : 1 İNEGÖSPOR : 2

İNEGÖLSPOR İLK DEVREYİ GALİBİYETLE KAPADI
28.10.2008 23:59:30 0

 

İlk yarının son maçında Düzcespor’un konuğu olan İnegölspor, rakibini 2-1’lik skorla geçerek, ilk yarı perdesini güzel bir galibiyetle kapattı. Raif ve Alper’in golleri ile 3 puanı cebine koyarak İnegöl’e dönen Bordo-Beyazlı ekip devre arasına mutlu bir şekilde girdi.

 

Geçtiğimiz hafta içi yaşanan olaylarla Problemli bir şekilde geçen hazırlık döneminin ardından yapılan ödemeler ile moral bulan Bordo-Beyazlı ekip, mutlak galibiyet parolası ile gittiği Düzce deplasmanında arzuladığı üç puanı iki golle almasını bildi.

 

Düzce 18 Temmuz Stadyumunun ev sahipliğinde, Muş bölgesi hakemlerinden Fayat Bakan’ın düdüğü ile başlayan karşılaşmada İnegölspor, aradığı golü 10. dakikada Raif’le buldu. Kalesinde gördüğü golün şaşkınlığını üzerinden atan ev sahibi Düzcespor 20. dakikada skoru beraberliğe taşıdı.

 

80. dakikada ise Alper, topu ağlarla kucaklaştırarak İnegölspor’u 2-1’lik üstünlüğe taşıdı. Kalan bölümlerde gol sesi çıkmadı ve deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazanan İnegölspor, ilk yarıyı üç puanla kapattı.