Tarih: 18.08.2009 23:38

İNEGÖLSPOR SEZON AÇILIŞINI BURSASPOR İLE YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

30 Ağustos Pazar günü başlayacak olan 2009–2010 futbol sezonunu Oyak Reno iç saha maçıyla açacak olan İnegölspor, bugün özel maçta Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesi Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve İnegölspor Teknik Direktörü Nafi Bilaloğlu arasında samimi diyaloglar yaşandı. Yeşil Beyazlı ve Bordobeyazlı futbolcularda maç öncesi sahada bir süre sohbet etti.

 

Bordobeyazlı taraftarların şovlarıyla renklenen özel maç dostluk görüntüleri ile başladı. İnegölspor Başkanı Yusuf şen tarafından maçın hakemlerine ve Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’a çiçek takdim edildi.

 

Maçın ilk düdüğü ile birlikte İnegölspor’un yeni transferleri görücüye çıktı. Kadrosuna 18 yeni oyuncu katan İnegölspor maça hızlı başladı. Ancak kontrataklarla etkili olan Bursaspor maçın henüz başında Muhammet ile 1–0 öne geçti. İlk yarı Bursaspor’ın 1–0 üstünlüğü ile sona ererken, ikinci yarıya daha hızlı başlayan İnegölspor 52. dakikada Oktay ile beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın son bölümlerine gelindiğinde sahneye çıkan Halil, Bursasporu 2–1’lik üstünlüğe taşıyan golü attı. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —