İNEGÖLSPOR SON KOZUNU DÜZCE`YE KARŞI OYNAYACAK

İNEGÖL GALİP GELİRSE DİĞER SONUÇLARI BEKLEYECEK

İNEGÖLSPOR SON KOZUNU DÜZCE`YE KARŞI OYNAYACAK
27.12.2008 23:56:00 0

 

İlk etabın son maçında hafta sonu Düzcespor’u İnegöl Şehir Stadyumunda konuk edecek olan İnegölspor’da bu maçın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Play-of grubu için son kozunu oynayacak olan Bordo-Beyazlılarda tek hedef Düzcespor engelini kayıpsız geçerek, başkent derbisinden çıkacak sonucu beklemek.

İlk etabın son deplasman maçında Keçiören-gücü ile berabere kalarak, umutlarını mucizelere bırakan 0İnegölsporun  Düzcespor karşısında alacağı galibiyet, temsilcimizi play-of grubuna taşımaya yetmeyecek. Bununla birlikte, tüm gruplarda play-of garantileyen ilk takım olan Tavşanlı Lin-yit’in ardından ikinci olarak adını play-of’a yazdırmaya daha yakın olan Keçi-örengücü ile Pursaklar arasındaki başkent derbisinden beraberlik çıkması gerekecek.

 

Gözünü sadece Düzcespor ile oynayacağı maça çeviren İnegölspor, bugün yaptığı çalışmayla bu maçın hazırlıklarını büyük oranda tamamladı.

 

İnegölspor Teknik Direktörü Sedat Özbağ, biz öncelikle Düzce’yi yenmek zorundayız. Biz sahadan galip ayrılarak diğer maçtan gelecek sonucu bekleyeceğiz dedi.