İnegölspor, Altınordu'dan Seydi Karasoy ile anlaştı

Misli.com 2'nci Lig ekiplerinden İnegölspor, TFF 1'inci Lig ekibi Altınordu’dan stoper Seydi Kayasoy ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

SPOR 20.01.2021 15:22:00 0
İnegölspor, Altınordu

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Basın Sözcüsü Ozan Can, devre transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Can, "Bildiğiniz gibi dün İnegöllü kardeşimiz orta saha oyuncusu Samet Günhan ile anlaşmıştık. Bugün de Altınordu’dan 22 yaşındaki stoper Seydi Kayasoy kardeşimizi transfer ettik. Seydi kardeşimiz ile 1,5 yıllık anlaşma sağladık. İnşallah ikinci devre takımımıza katkı sağlayacak ve hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olacak. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Şuanda görüştüğümüz oyuncularımız var. İnşallah yapacağımız transferlerde ikinci devre daha iyi noktalara geleceğiz” dedi.

Seydi Kayasoy ise “Öncelikle İnegölspor’a geldiğim için çok mutluyum. İnegölspor zor bir süreçten geçti ama son maçlarda toparlanarak yukarılara doğru tırmanmaya başladı. İnşallah ikinci devre elimden gelen gayreti göstererek İnegölspor’un başarılı olması için mücadele edeceğim. Takım arkadaşlarımızla birlikte İnegölspor’u hek ettiği noktalara getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bana güvenerek transferimi gerçekleştiren kulüp başkanımız ve yönetim kuruluna tekrar teşekkür ediyorum. Anlaşmanın hem şahsıma hem de İnegölspor’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bursaspor'dan deplasmanda 6 puanlık galibiyet!

Bursa milletvekili, Özgür Özel'in A takımında

“Kadın Sığınağı” ilk gösteriminde büyük beğeni topladı

Osmaniye'de katliam gibi kaza yaşandı

Bursa'da lezzetler gün yüzüne çıkıyor

Nilüfer’de gönüllülük ve dayanışma buluşması

Osmangazi’de cumhuriyetin eğitimci ilk kadın milletvekilleri konuşuldu

Yeni araştırma: İl olmaya en yakın ilçeler belli oldu

TİMBİR’den RTÜK’e ziyaret; İnternet medyasında yeni dönem iş birlikleri konuşuldu

Başkan Taban gençlere kulak verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye kadın haklarında altın yıllarını bizim dönemimizde yaşıyor

Nilüfer'de su kesintisi

Nilüfer’de renkli yılbaşı hazırlığı

Mudanya’ya değer katan proje

Bir şirkete el konuldu, bir şirkete kayyum atandı

Yıldırım’ın gençleri tarih turunda

Nilüfer Belediyesi’ne soruşturma

Bursa’da Engel Tanımayan Bilim Yolculuğu

Black Friday Çılgınlığı: İndirim mi, Toplumsal Yanılsama mı?

Osmangazi’den kadın haklarına güçlü vurgu

Futbolda bahis skandalı büyüyor: Yeni gözaltı dalgası

Feti Yıldız: “İmralı’daki görüşme çok olumlu geçti, negatif hiçbir şey yok”

Bu sezon ilk defa Bursaspor taraftarına ceza geldi!

Yıldırım Belediyesi engelleri sevgi ile aşıyor

Nilüfer’de QR’lı ruhsat dönemi

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde yerinde dönüşüm başlıyor

Bozbey: Dağ yöresi Bursa’nın geleceği

T10F Gemlik’te vitrine çıktı

Düzeltme metni

Yunanistan'a MSB'den bomba yanıt!

Yükleniyor