İnegölspor, Altınordu'dan Seydi Karasoy ile anlaştı

Misli.com 2'nci Lig ekiplerinden İnegölspor, TFF 1'inci Lig ekibi Altınordu’dan stoper Seydi Kayasoy ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

SPOR 20.01.2021 15:22:00 0
İnegölspor, Altınordu

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Basın Sözcüsü Ozan Can, devre transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Can, "Bildiğiniz gibi dün İnegöllü kardeşimiz orta saha oyuncusu Samet Günhan ile anlaşmıştık. Bugün de Altınordu’dan 22 yaşındaki stoper Seydi Kayasoy kardeşimizi transfer ettik. Seydi kardeşimiz ile 1,5 yıllık anlaşma sağladık. İnşallah ikinci devre takımımıza katkı sağlayacak ve hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olacak. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Şuanda görüştüğümüz oyuncularımız var. İnşallah yapacağımız transferlerde ikinci devre daha iyi noktalara geleceğiz” dedi.

Seydi Kayasoy ise “Öncelikle İnegölspor’a geldiğim için çok mutluyum. İnegölspor zor bir süreçten geçti ama son maçlarda toparlanarak yukarılara doğru tırmanmaya başladı. İnşallah ikinci devre elimden gelen gayreti göstererek İnegölspor’un başarılı olması için mücadele edeceğim. Takım arkadaşlarımızla birlikte İnegölspor’u hek ettiği noktalara getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bana güvenerek transferimi gerçekleştiren kulüp başkanımız ve yönetim kuruluna tekrar teşekkür ediyorum. Anlaşmanın hem şahsıma hem de İnegölspor’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yeşil-Beyazlılar evinde 3 golle kazandı

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın şehadetinin üzerinden 25 sene geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize söz verdik, sözümüzü yerine getirdik

Başkan Bozbey’den Bursaspor’a tam destek

Uğur Mumcu, Bursa’da 33. yılında unutulmadı

İnegöl’de depo kazası: İşçi demirlerin altında kaldı

Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu

Ereğli’de TIR ile otomobil çarpıştı: 2 can kaybı

Gençler Büyükşehir desteğiyle KPSS’ye hazırlanıyor

Bakan Şimşek: Fitch’ten Türkiye’ye pozitif sinyal

Junioshow, zorlu küresel koşullarda sektörün umutlarını tazeledi

Nilüfer’de kaçak barakalar yıkıldı

Kocaeli’de yolcu otobüsü alev aldı

Demirtaş’a modern kapalı pazar geliyor

Balıkesir Sındırgı’da deprem!

ABD’de kar ve soğuk alarmı, marketler boşaldı!

Aksaray’da et yüklü TIR devrildi: 1 ölü

“İlk Başkent Yenişehir” konferansıyla 700. Fetih Yılı başladı

Yasadışı bahis geliri 50 milyon lira olan çete çökertildi: 13 tutuklama

Bursaspor liderlik için sahaya çıkıyor

Sancaktepe’de ahşap binada yangın

IBAN mağdurlarından TCK 158 için uzlaşma çağrısı

5 günlük bebeği darp eden hemşireye yakalama kararı

Orban’dan Zelenskiy’e Davos tepkisi

Bakan Yerlikaya’dan güvenlik başlıkları masada

Balkan Barış Platformu İstanbul’da toplandı

Başkan Bozbey'den su çağrısı

Kaçış hazırlığındaki FETÖ şüphelileri yakayı ele verdi

Oktay Yılmaz: Sürdürülebilir su yönetimi Bursa'nın önceliği

MHP’nin 2 numarasından erken seçim için tarih

Yükleniyor