İnegölspor Teknik Direktörümüz Şaban Yıldırım açıklamalarda bulundu

Teknik Direktörümüz Şaban Yıldırım, Antalya kampı ile Pazar günü saat 13.00’da ikinci devrenin ilk maçında sahamızda ağırlayacağımız Ankaraspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

SPOR 12.01.2022 13:34:00 0
İnegölspor Teknik Direktörümüz Şaban Yıldırım açıklamalarda bulundu

Bordo beyazlı ekibimiz, 1 hafta süren Antalya kampının ardından kulüp tesislerimizde toplanarak, Ankaraspor maçı hazırlıkları başladı. 

Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktörümüz Şaban Yıldırım, “Çok uzun olmayan bir aramız vardı. Mümkün olduğunca iyi değerlendirmek istedik. Tabi yoğun antrenmanlar yaptık. Antrenman planlamamızda en yoğun yapabileceğimiz kısım aralık orasıydı. Orayı öyle geçirmek istedik. Yoğun bir program oldu.

Fakat yağmurdan dolayı birkaç gün erken dönmek zorunda kaldık. Sorun yok. Zaten biz olabildiğince programımızı uygulamıştık. Bu hafta artık ikinci yarı maçlarımız başlıyor. Orada yaptığımı antrenmanların, çalışmalarımızın umarım semeresini inşallah alırız diye düşünüyorum. İkinci yarının herkes için daha iyi olmasını temenni ediyorum. Aynı zamanda bizim içinde inşallah daha iyi olacağını umut ediyorum.”dedi.

Devre arası transfer çalışmaları hakkında da konuşan Yıldırım, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
“Bizim belli sınırlarda bir bütçemiz var. Olabildiğince biz elimizdeki kaynakları verimli kullanmak durumundayız. Transfer edilen oyuncular bizim bildiğimiz oyuncular. Daha önce çalıştığımız oyuncular. Yılmaz ile çalışmadım ama Yılmaz’ı da dışarıdan biliyorum. Yakından ilk defa çalışıyorum. Umarım oda faydalı olacaktır.

Şuan aldığımız oyuncuların antrenman performanslarından son derece memnunum. İnşallah maçada yansıyacaktır. İyi transferler olduklarını düşünüyorum. İnşallah hepimize fayda sağlayacaklardır. Takım içerisindeki rekabetinde birazcık daha artıp, birbirlerini yukarı çekecek şekilde bir ortam oluşacağını ümit ediyorum.”

700 yıllık medeniyet bir asırlık Cumhuriyet: Bursa’nın fethine görkemli kutlama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemiz bölgenin veri üssü konumuna gelecek

Asgari ücrette üçüncü toplantı bugün olacak

Yıldırımlı çocuklara her pazar ücretsiz tiyatro

Türkiye–Pakistan kardeşliği savunma ve havacılıkta güçleniyor

Eskişehir’den Nilüfer’e dostluk ziyareti

Bursa’nın Fethi’nin 700. yılı coşkuyla kutlanacak

Çamlık Bulvarı Büyükşehir’le yenilendi

Bursa'da müstakil evde yangın: 1 kişi hayatını kaybetti

Ekol TV kapandı

Doğa tutkunlarının yeni adresi Yenişehir olacak

Kestel’de hava kirliliğine kalıcı çözüm: Tek tip filtrasyon sistemi başlıyor

Osmangazi Meydanı’nda müziğin büyüsü

GUHEM’de ‘En Uzunnn Gece’

İnegölspor'dan Bozbey'e çağrı

İnegöl Belediyesi’nden Türkiye’de bir ilk: Çocuk odaklı afet çalıştayı

Bursa’da kaçakçılığa büyük darbe: 3,4 milyon makaron ve 12 milyon TL’lik oto parçası ele geçirildi

Burfaş B Kafe ilgi odağı: Masterchef şefleri Bursa'da

RATEM seçimlerine TİMBİR damgası

Varank’tan Özel’e savunma sanayii üzerinden sert çıkış

Timsah’tan flaş transfer!

Bursa’nın da aralarında olduğu 28 ilde FETÖ operasyonu: 50 tutuklama

Yıldırımlı gençler kadim Bursa'yı adım adım keşfediyor

Bu soyadlarından herkes kurtulmak istemiş...

Osmangazili çocuklar Bursaspor sevgisiyle büyüyor

Başkan Özdemir: Gençler Nilüfer’de karar ortağı

Çanakkale'de cinayet gibi kaza: 5 ölü

Dışişleri: ABD'nin Suriye'ye yönelik yaptırımları kaldırmasını memnuniyetle karşılıyoruz

Bursa’da deprem sığınma projesi

Yeşiltaş’tan Mustafakemalpaşa’da sandık çağrısı: Çarşı-pazar yangın yeri, çözüm sandık!

Yükleniyor