İNEGÖLSPOR`DA YAPRAK DÖKÜMÜ

3 FUTBULCU KADRO DIŞI, 4 FUTBULCU İLE SÖZLEŞME FESH EDİLDİ

İNEGÖLSPOR`DA YAPRAK DÖKÜMÜ
11.11.2009 23:34:15 0

Oldukça geniş bir kadroya sahip olan İnegölspor’da, yeni Teknik Direktör Necati Erkmen’in raporları doğrultusunda 7 oyuncu ile yollar ayrıldı.

Dün bir basın toplantısı düzenleyen Basın Sözcüsü Umut Ortakçı, takımın 33 kişilik bir kadroya sahip olduğunu belirterek, “Önceki akşam yaptığımız yönetim kurulu toplantısında, teknik heyetin sunduğu rapor doğrultusunda bazı oyuncularla yollarımızı ayırmaya karar verdiklerini söyledi

 

 Bu kapsamda Çanakkale Dardanel’den transfer edilen Vahap Yıldıztepe, Alibeyköy’den transfer edilen Uğur Bingöl ve GASKİ’den alınan Hasan Sincar’ı kadro dışı bıraktık. Kadro dışı bıraktığımız oyuncular bundan sonra PAF takımımızla idmanlara çıkacaklar. Aydınspor’dan transfer ettiğimiz Aydın Çelik, Marmarisspor’dan transfer edilen Şaban Maral, Beşiktaş’tan transfer edilen Onur Çelik ve Ankara Demirspor’dan transfer edilen Kenan Evren ile de yaptığımız sözleşmeleri karşılıklı olarak feshettik” dedi. Ortakçı, İnegölspor’un menfaatleri doğrultusunda böyle bir karar aldıklarını dile getirdi.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 5-1 gibi farklı bir skorla kazanılan Küçükköy maçını değerlendiren Basın Sözcüsü Umut Ortakçı, bu maçın bir kıstas olmadığını fakat bundan sonraki maçlar için takım adına iyi bir moral olduğunu söyledi.

Öte yandan, Bordo-Beyazlı ekip hafta sonu İstanbul deplasmanında karşı karşıya geleceği Alibeyköyspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Necati Erkmen yönetiminde devam ediyor.