İnegölspor'da galibiyet sevinci

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'un başkanı Kani Ademoğlu ve teknik direktörü Hasan Erkin Şimşir, deplasmanda 4-1 kazanılan Sancaktepe Futbol Kulübü maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

SPOR 2.04.2021 15:47:00 0
İnegölspor

Oynanmamış her maçın en zor maç olduğunu kaydeden Başkan Kani Ademoğlu, "Buraya gelirken endişeli geldik. Kafamızda acabalarımız vardı. İki takım için de çok zor bir maçtı. Çok şükür galip gelmeyi bildik. 30 saniyede ilk golü bulduk. Ondan sonra futbolcu kardeşlerimiz gerçekten iyi bir oyun sergilediler ve 4 golle net bir skorla galip gelmeyi bildik. Önümüzde 7 tane maç var. Şimdi birlik olma zamanı. Bizim şu anda şehir olarak, takım olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Düzlüğe çıktıktan sonra biz de özeleştirimizi yapabiliriz. Bizi de kim eleştiriyorsa eleştirebilir. Taraftarlar eleştirmekte, isyan etmekte bazen haklı oluyorlar, haklılar da. Bütün eleştirilerin başımızın üstünde yeri vardır ama şu 7 hafta boyunca birlik ve beraberliği sağlamamız lazım" dedi.

"İNŞALLAH HER ŞEY GÜZEL OLACAK"

İnegölspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir ise "Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı, iyi oldu. Hem de çok iyi oldu. Çünkü Sancaktepe galibiyeti, sıralamadaki yerle alakalı değil, bizim bu morale en yakın zamanda çok ihtiyacımız vardı, o anlamda çok iyi oldu. Arkadaşları tebrik ediyorum. İnşallah her şey güzel olacak" diye konuştu.

 

Osmangazi’de silah ticareti operasyonu

Başkan Özdemir sorunları yerinde dinledi

LGS 2026 sınav tarihi belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e tepki: “Türkiye böyle bir siyasi üslubu hak etmiyor”

Özgür Özel hakkında re’sen soruşturma başlatıldı

Motorine bu gece zam geliyor

Nilüfer Meclisi’nde ‘Cumhuriyet’ üzerinden sert polemik!

Gölyazı Antik Tiyatrosu yeniden hayat bulacak

Gemlik'te 800 üye AK Parti'ye katıldı

Kestel’de afetlere karşı kesintisiz iletişim için telsiz altyapısı kuruldu

Bursa'da 227 litre sahte içki ele geçirildi

Balıkesir Sındırgı afet bölgesi ilan edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Demirtaş açıklaması: “Yargı ne derse uyarız”

Papa’nın Türkiye ziyareti öncesi Vatikan heyeti İznik’te

Bozbey: Kalıcı çözümler üreteceğiz

Bir Babacan masalı: “CHP’ye saldır, iktidara yanaş”

Cezayir’de Bursa rüzgârı esiyor

PFDK'dan Bursaspor’a ceza

Başkan Aydın halkla buluştu

Şüphe üzerine durdurulan araçta 5 bin 526 adet uyuşturucu ecza ele geçirildi

Geleceğin yazarları Osmangazi’de

Nilüfer Belediyesi, apartman yöneticileri için Türkiye’nin ilk destek merkezini kurdu

CHP'nin itirazı reddedildi, Gürsel Tekin görevine devam edecek

New York'un ilk Müslüman belediye başkanı Mamdani: "Sesi aç Trump!"

Bursa’da okullarda Spor Günü başladı

Sağlık Bakanı tüm organlarını bağışladı

CHP Bursa’da yeni yönetim görev dağılımını tamamladı

Bursa'nın 2050 vizyonu

2026 Hac kurası yarın çekiliyor

Nilüfer Belediyesi’ne Ekim ayında ödül yağdı

Yükleniyor