İnegölspor'dan başkan Aktaş'a tam destek!

Bursaspor yönetiminin Büyükşehir Belediye başkanı Alinur Aktaş'ı hedef alan asılsız iddialarına tepki gelmeye devam ediyor.

GÜNDEM 19.07.2021 09:39:00 0
İnegölspor

Konu ile ilgili açıklama yapan ve başkan Aktaş'a destek veren İnegölspor yönetimi yazılı bir açıklama yaptı.


O açıklama da şu cümleler yer aldı;

KAMUOYUNA DUYURULUR!

İnegölspor yönetim kurulu olarak, Bursaspor’umuzun üzerinden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş’a yapılan asılsız eleştirileri üzüntüyle takip ediyoruz. 
Başkan Aktaş, başta Bursaspor olmak üzere kulübümüze ve Bursa’daki tüm futbol kulüplerine her zaman destek vermiştir ve vermeye de devam ediyor. 


Her ortamda Bursaspor’umuza olan sevgisini açıkça dile getiren Başkan Alinur Aktaş’a yapılan bu asılsız eleştirilerin başta Bursaspor’umuz olmak üzere Bursa futboluna zarar verecektir. 
Şanlı Bursaspor’umuzun 1967 yılında çıktığı Birinci Lig'de 3 büyüklerle birlikte en fazla süre mücadele etti ve 37 yıl sonra 2004 yılında ligden düştü.


Bu camia hedef tahtasına birilerini koymak yerine kent dinamikleriyle bir olup, iki sezon sonra yeniden Süper Lige çıktı. 2010 yılında şampiyon olarak tarih yazdı. 2019 yılında yine küme düştü. Ama hiçbir zaman yönetim, bu kulübü kişisel veya siyasi tartışmaların merkezine koymadı.


Bursaspor yönetimi tarafından sosyal medya üzerinden yapılan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı hedef alan iddialar, kulübü bir kaos ortamına sürükleme çabasından ibarettir. 


Zira Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, iddialara somut delillerle yazılı ve görsel basın önüne çıkarak yanıt verirken, Kulüp yönetimi bir basın toplantısı düzenlemek yerine konuyu sosyal medya üzerinden çarpıtıp, taraftar kitlelerini gerçek dışı iddialarla sürecin içine dahil etmektedir. Öncelikle sağduyulu tüm taraftarları Bursaspor'umuzun menfaatleri için asılsız iddialar konusunda uyarmak isteriz. 


Unutulmamalıdır ki Bursaspor'a zarar vermekle suçlanan Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar kulübe milyonlarca liralık katkı ve destek sağlamıştır. 


'Atatürk Stadını neden yıktınız', 'stadyumun kullanım hakları ne olacak' gibi ifadelerle doğrudan Sayın Alinur Aktaş'ın hedef alınması, konunun kulüp menfaatlerinden çok kişisel menfaatlerle ilgisi olduğu izlenimi vermektedir.


Zira bütün Bursa bilmektedir ki ne Atatürk Stadyumu'nun yıkılması, ne de yeni stadyum yapılmasının Sayın Alinur Aktaş'la hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Aktaş, Bursa'ya Başkan olduğunda zaten Atatürk Stadyumunun yerinde yeller esmekteydi.
Özetle belirtmek isteriz ki, Bursaspor Kulübü ne kişisel menfaatler için bir basamaktır ne de ideolojik ve siyasi tartışma malzemesidir.


Bursa'mızın gözbebeği, içinde bulunduğu durumdan Büyükşehir veya bu kentin farklı kurumları ile kavga ederek değil, ancak kol kola girerek kurtulacaktır. Biz İnegölspor olarak, hem Bursaspor’umuzun hem de Alinur Başkanımızın yanındayız…

Doğa tutkunlarının yeni adresi Yenişehir olacak

Kestel’de hava kirliliğine kalıcı çözüm: Tek tip filtrasyon sistemi başlıyor

Osmangazi Meydanı’nda müziğin büyüsü

GUHEM’de ‘En Uzunnn Gece’

İnegölspor'dan Bozbey'e çağrı

İnegöl Belediyesi’nden Türkiye’de bir ilk: Çocuk odaklı afet çalıştayı

Bursa’da kaçakçılığa büyük darbe: 3,4 milyon makaron ve 12 milyon TL’lik oto parçası ele geçirildi

Burfaş B Kafe ilgi odağı: Masterchef şefleri Bursa'da

RATEM seçimlerine TİMBİR damgası

Varank’tan Özel’e savunma sanayii üzerinden sert çıkış

Timsah’tan flaş transfer!

Bursa’nın da aralarında olduğu 28 ilde FETÖ operasyonu: 50 tutuklama

Yıldırımlı gençler kadim Bursa'yı adım adım keşfediyor

Bu soyadlarından herkes kurtulmak istemiş...

Osmangazili çocuklar Bursaspor sevgisiyle büyüyor

Başkan Özdemir: Gençler Nilüfer’de karar ortağı

Çanakkale'de cinayet gibi kaza: 5 ölü

Dışişleri: ABD'nin Suriye'ye yönelik yaptırımları kaldırmasını memnuniyetle karşılıyoruz

Bursa’da deprem sığınma projesi

Yeşiltaş’tan Mustafakemalpaşa’da sandık çağrısı: Çarşı-pazar yangın yeri, çözüm sandık!

Veri Analizi Okulu ilk dönemi tamamladı

Geleceğin mühendisleri Çilek fabrikasında sahaya indi

Gazeteci Ülker Karlı vefat etti

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Yasal düzenleme gerekiyorsa, Meclis elbette yapacaktır

Yıldırım’a yeni kadın spor merkezi

Gazeteci Levent Gültekin, adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı

Yenişehir’de ritim kursuna yoğun ilgi

AK Parti, Terörsüz Türkiye raporunu TBMM'ye bildirdi

MHRS’den 388 milyon randevu

Öğrenciler Bursa'nın dünyaca ünlü lezzetlerini ilk kez deneyimlediler

Yükleniyor