İNEGÖLSPOR PLAY OFF İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

TEMSİLCİMİZ BUGSAŞ’I EVİNDE AĞIRLAYACAK

İNEGÖLSPOR PLAY OFF İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR
SPOR 18.04.2015 11:44:50 0

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 32. Hafta birbirinden önemli mücadelelere sahne olacak. Play off iddiasını sürdürmek isteyen İnegölspor bu hafta evinde Bugsaşspor’u ağırlayacak. 52 puanla ligin 3. Sırasında bulunan temsilcimiz, düşme hattından uzaklaşma mücadelesi veren rakibi karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkıyor.

Tepecikspor ile oynadığı maçtan 3 puanla ayrılan ve 4 hafta sonra evinde kazanan Bordobeyazlılar kritik maç öncesi son hazırlıklarını yapıyor. Temsilcimizde cezaları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek olan Bilal ve Uğur Kavuk dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

İnegöl İlçe Stadyumunun ev sahipliği yapacağı maçta Şırnak Bölgesi hakemlerinden Ramazan Keleş düdük çalacak. Keleş’in yardımcılıklarını Mehmet Uğur Alptekin ve Muhammet Çekin yapacak.

Haftanın diğer maçlarında ise Hatayspor kümede kalma savaşı veren Tepecikspor’u ağırlıyor.  Lider Bandırma’nın Sarıyer deplasmanına çıkacağı 32. Haftada Göztepe evinde Gümüşhanespor’u konuk edecek. Tüm maçlar 19 Nisan Pazar günü saat 14.30’da başlayacak.