Tarih: 04.11.2014 23:02

“İNGAZ, TOKİ’DE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR”

Facebook Twitter Linked-in

Baykoca mahallesi 2. Etap TOKİ konutlarında yaşanan doğalgaz problemi ile ilgili İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun?dan bir açıklama geldi. Basın mensuplarına konu hakkında açıklamalarda bulunan Coşkun, kurum olarak ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını bildirdi.

TOKİ yönetiminden gaz başvurusunun henüz 1 ay önce yapıldığını belirten İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, dairelere gaz verilebilmesi için projelerin onaylanması gerektiğini, bunu da 3 gün içerisinde yaptıklarını ifade etti.

Faruk Coşkun, kendilerinin bölgeye gaz verebilmesi için yüklenici firmadan onay almaları gerektiğinin de altını çizerek, ancak halen böyle bir talep olmadığını söyledi

Basın toplantısında birde müjde veren Coşkun, bölge halkının bireysel abonelik işlemleri için İNGAZ?a gelmelerine gerek kalmayacağını, TOKİ?ye kurulacak ofisle, hizmeti yerinden vereceklerini belirtti.

Basın açıklamasında gaz açımıyla ilgili net bir tarih veremeyen Coşkun, bunun ancak TOKİ ve yüklenici firmanın daha hızlı hareket etmesiyle mümkün olabileceğini de sözlerine ekledi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —