İNİYAD`DAN FİLİSTİN DAYANIŞMA GECESİ

GECEYE YAZAR ABDURRAHMAN DİLİPAK KATILDI

İNİYAD`DAN FİLİSTİN DAYANIŞMA GECESİ
DÜNYA 8.01.2009 23:55:26 0

İNİYAD tarafından düzenlenen Filistin Gecesi dün Alyans Düğün salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Geceye İnegöl belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda İnegöllü katıldı.

 

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl halkının Filistin’e sahip çıkma konusunda duyarlı davrandığını ve bunu düzenlenen yürüyüş ve yardımlarla kanıtladığını belirtti. Aktaş konuşmasının sonunda geçtiğimiz gün yaşamını yitiren Hayırsever işadamı Şefik Balantekin’e Allah’tan rahmet diledi.

 

Programın konuşmacısı Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak ise, Müslümanlar arasındaki dayanışmanın artması gerektiğine vurgu yaparak, eğer Gazze’ye gerekli yardım ulaştırılmıyorsa bundan tüm Müslümanlar mesul dur. Herkes üzerine düşen görevi yapması gerekir diye konuştu.

 

Dilipak konuşmasının sonunda hayatını kaybeden yakın dostu Şefik Balantekin’in anısına tüm İnegöllülerin sahip çıkması gerektiğini söyledi.