Tarih: 10.04.2023 14:26

İrfan Akkaya AK PARTİ Milletvekili Adayı Oldu

Facebook Twitter Linked-in

İrfan Akkaya AK PARTİ 1.Bölge’den Milletvekili Adayı

İrfan Akkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Hikaye yarım kalmasın diye çıktık bir yola. Allah hayırlı ve uğurlu eylesin. 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı için 2017 yılından beri onur ve gurur ile taşıdığım il yönetim kurulu üyeliğimden istifa ettim. Yolumuz ve gönlümüz açık olsun." ifadelerine yer vermişti. Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı İrfan Akkaya Vezirköprü'nün Büyükkale Mahallesinden.

Akkaya, adaylık sürecinde ,SAMDEF Genel merkezinde federasyona bağlı Samsun derneklerinin Başkan ve yöneticileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunmuş,.tüm dernek Başkanları İrfan Akkaya’ya, açık destek vermişlerdi.

İRFAN AKKAYA KİMDİR ?

1979 Bursa Doğumludur. Aslen Samsun Vezirköprü’lüdür. 2017 yılında yapılan atama ile göreve başladı. Evli ve üç çocuk babasıdır. Birçok sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. İşletme yüksek lisans mezunudur.

2017-2021 yılları arasında İl yönetim kurulu üyeliğinde il sekreter yardımcılığı İl Tanıtım medya Başkan Yardımcılığı, 2018 Genel 2019 Yerel seçimlerinde İl SKM yönetimlerinde görev aldı. İl İletişim ve sosyal medya komisyon başkanlığı görevlerinde bulunmuş, 7. Olağan kongre ile tekrar il yönetim kurulu üyeliğine seçilmiştir

Ak Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden istifa ederek Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan İrfan Akkaya ,şu anda AK PARTİ 1.Bölge’den 7. sıra Milletvekili Adayı’dır. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —