İSHAKPAŞA SPOR KULÜBÜNDEN BÜYÜK BAŞARI

SPOR KULÜBÜ ATLETLERİ GÖSTERDİKLERİ BAŞARIYLA KROS LİGİ 1. VE 2. KADEME YARIŞLARINA KATILACAK

İSHAKPAŞA SPOR KULÜBÜNDEN BÜYÜK BAŞARI
28.01.2010 23:30:52 0

              17 OCAK 2010 tarihinde mersin’in Silifke ilçesi Atayurt Beldesi kros parkuru’nda yapılan 2010 türkiye kros ligi elemeleri’ne ilçemizden İshakpaşa i.ö.o. spor kulübü atletleri 16 yaş altı erkekler ve yıldız bayanlar kategorilerinde katıldı. antrenörler vakıf şahin ve nesrin şahin yönetiminde çalışan atletler her iki kategoride de türkiye kros ligi’ne katılmayı başardılar.

 

              Türkiye genelinde Fenerbahçe, Beşiktaş, Bursaspor, Enka, İzmir Büyükşehir Belediye Spor, Bursa Büyükşehir Belediye Spor gibi büyük bütçelere sahip seçkin ekiplerin katıldığı ve 15 takımlık lige kalmak için kıyasıya mücadele ettikleri elemelerde ishakpaşa i.ö.o. Spor kulübü atletleri 16 yaş altı erkekler kategorisinde 43 takım arasında 6. Olurken; yıldız bayanlar kategorisinde 20 takım arasında 7. Olarak türkiye’nin seçkin ekiplerinden olduklarını bir kez daha ispatladılar. Geçen yıl da 16 yaş altı bayanlar kategorisinde 10. Olarak lige kalmış ve ligi de 10. Olarak bitirmişlerdi.

 

               ishakpaşa i.ö.o. Spor kulübü 16 yaş altı erkeklerde 5 yıldız bayanlarda yine 5 atletle 27 şubat tarihinde denizli-pamukkale’de, 20 mart tarihinde antalya’da yapılacak olan kros ligi 1. Ve 2. Kademe yarışlarına katılacaklar.