İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu'nun ikizi gibi oldu... Benzerliği çok konuşuldu

28 yaşında yaşamını yetiren Barış Akarsu'nun hayatı film olurken, başrolün verildiği İsmail Ege Şaşmaz'ın karaktere büründüğü hali şaşkınlık yarattı.

İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu
MAGAZİN 23.07.2022 17:07:00 0

Genç oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı film için tüm hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. İsmail Ege Şaşmaz'ın filmden yüzünün ilk göründüğü kare yayınlandı.

Başrollerinde İsmail Ege Şaşmaz, Şafak Pekdemir, Ebru Nil Aydın, Aslıhan Kapanşahin ve Burak Satıbol gibi isimlerin başrollerini paylaştığı 2007 yılının temmuz ayında Bodrum'da geçirdiği tarfik kazası sonucu yaşamını yitiren Barış Akarsu Merhaba filmi şimdiden merak konusu oldu. 18 Kasımda'da vizyona girecek olan filmin yönetmen koltuğunda Mert Dikmen oturuyor.

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ, BARIŞ AKARSU'NUN İKİZİ GİBİ OLDU

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Filmde Şaşmaz'ın Akarsu'ya ne kadar benzediği merak konusu olmuştu. İsmail Ege Şaşmaz'ın filmden yüzünün ilk göründüğü kare yayınlandı. Başarılı oyuncunun 28 yaşında aramızdan ayrılan şarkıcıya çok benzediği görüldü.

Şaşmaz'ın Almila Ada'yla başrolü paylaştığı filmin kadrosunda; Şafak Pekdemir, Ebru Nil Aydın, Aslıhan Kapanşahin, Burak Satıbol, Metin Coşkun ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimler yer alıyor.