İstihdama dev katkı; 110 personel alınacak

İş arayan ve işvereni buluşturmaya devam eden İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet veren Göliplik iplik üretim firmasının bay-bayan 110 personel alımı yapacağını duyurdu.

BURSA HABER 13.09.2021 10:57:00 0
İstihdama dev katkı; 110 personel alınacak

  İnegöl Belediyesi’nin 2018 yılı Kasım ayında iş arayan vatandaşlar ve işverenleri buluşturabilmek adına kurduğu İstihdam Merkezi, üretim merkezi İnegöl’ün istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda bir yandan iş arayan vatandaşları havuzunda toplayıp bir yandan da eleman arayan firmalarla iletişimini sürdürerek doğru işe doğru kişiyi yönlendirme görevi üstlenen İstihdam Merkezi, iplik üretim fabrikasında çalışacak 110 personel alımı yapılacak yeni bir iş duyurusu paylaştı.  
  İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezinden yapılan açıklamada, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetini sürdüren Göliplik firmasında çalışmak üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İstihdam Merkezimizle işbirliği yapan Göliplik firması; iplik üretim bölümü ve makine bakım bölümlerinde çalışmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu.

Firmada çalışmak üzere; 18-45 yaş arası 50 bayan iplik üretim işçisi, 50 erkek iplik üretim işçisi ve 10 erkek mekanik bakımcı personel alımı yapılacak. İŞ-Kur işbaşı eğitim programı dahilinde çalışabilecek aynı zamanda üretimde vardiyalı sistemde ve ayakta çalışabilecek personel alımı yapılacağı ifade edildi. Çalışanların çocukları için kreş imkanının sağlandığı firmada, ikramiye ve sosyal yardımlar da mevcut. Başvurular 14 Eylül Salı günü saat 14.00’da Sani Konukoğlu Konferans Salonunda alınacak. Yapılacak alımla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 153 hatları üzerinden ve 0 224 715 10 10 Nolu telefondan İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezine ulaşabilirler.” 
 

İnegöl’de yangın faciası

Cevdet Yılmaz: Türkiye barıştan yana

İnegöl’de üniversite ve meslek tanıtım günleri başlıyor

Özgür Özel’den Uşak operasyonuna tepki

Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

İnegöl’de ahşap imalathanesinde iş kazası

Elif Nur Kaplan şampiyon olarak milli takıma seçildi!

Saç ekiminde maksimum verim nasıl alınır?

Bakan Uraloğlu: Akıllı ulaşımda yeni bir dönemi başlatıyoruz

Bursa’da fetih coşkusu: 700 yıllık miras anıldı

Bursa'da Muhsin Yazıcıoğlu için Ulucami'de mevlid okutuldu

Kestel’de spora erişim kolaylaşıyor

Bursa’da tehlikeli motosiklet şovu kameraya yansıdı

Başkan Uğurdağ: Sünger fiyatlarındaki artış öngörülemez boyutta

Şadi Özdemir metroda Nilüferlilerin nabzını tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası sistem meşruiyet krizi yaşıyor

Bursa'da devrilen baca park halindeki aracı ezdi

Bursa'da dev ekranlarda Milli zafer coşkusu

Gemlik’te el freni ihmali zincirleme facianın eşiğinden döndü

Uşak ve Marmaris Belediyesi'ne operasyon: 24 gözaltı

PFDK'dan Süper Lig kulüplerine ceza yağdı

Dünya kupası yolunda önemli zafer!

Bursa’da yanan ormanlar 8 ayda yeniden hayat buldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse bu Türkiye'ye diz çöktüremeyecek

Marmarabirlik üreticiye son ödemeyi 17 Nisan'da yapacak

A Milli Takım’da Romanya maçı kadrosu belli oldu: 6 eksik

Milli maç heyecanı Bursa'da dev ekranlarda yaşanacak!

Donald Trump'tan NATO'ya tepki: Bizi yalnız bıraktılar

İnegöl'ün Nöbetçi Kitaphane'lerine tam not

Yıldırım Belediyesi’nden çocuklara bilim ve sanat fırsatı

Yükleniyor

loading