İTSO BAŞKANI UĞURDAĞ’I ZİYARET ETTİK

Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyelerimiz, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ’ı makamında ziyaret ettiler.

SPOR 3.06.2021 13:55:00 0
İTSO BAŞKANI UĞURDAĞ’I ZİYARET ETTİK

Ziyarette konuşan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, şunları söyledi:

“2020-2021 sezonunu İnegölspor olarak geride bıraktık. Sevabıyla günahıyla bir sezon sonuçlanmış oldu. Geçen sen göreve yeni gelen arkadaşlarsınız. İnşallah ikinci döneminiz olan 2021-2022 sezonunda hep birlikte daha farklı bir sezon yaşamayı ümit ediyoruz. İnegölspor’un yeni sezonu en iyi şekilde tamamlayacağına inanıyoruz. Sizler zaten doğru işlerin, yanlış işlerin muhasebesini kendi içerinizde yapmışsınızdır. Yeni sezonda inşallah hep birlikte daha başarılı sezon geçireceğimizi ümit ediyorum. Bu muhasebe İnegölspor başkanı ve yönetimine ait bir muhasebe olmamalı. İnegölspor şehrin takımıdır, İnegölspor şehrin markasıdır. Muhasebeyi yaparken İnegöl’deki tüm kurumlar, kuruluşlar, İnegölspor’a destek vermesi gereken kişiler aynı muhasebeyi yapmalılar. Bunun içerisinde bizlerde varsak, bizlerde aynı muhasebeyi yaparız. Amaç İnegölspor’un en iyi şekilde temsiliyetini sağlamak, İnegölspor’a en iyi şekilde destek vermek ve kulübümüzün bulunduğu liglerde en iyi şekilde temsil edilmesini sağlamak. Bunun adı şampiyonluk olabilir, başka başarılar olabilir ama İnegölspor bir markadır. Bu markaya yakışır bir şekilde tüm şehir olarak temsil kabiliyetine ulaşması lazım. Tekrar ayağınıza sağlık, ziyaretiniz için teşekkür ederim.”


Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ise “Değerli Ticaret Odası başkanım, öncelikle bizi kabul ettiğiniz için şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Öncelikle başkanımıza bitirdiğimiz sezonla ilgili verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Her sene olduğu gibi İnegölspor’un yanında olmuştur. Geçmişte olduğu gibi bugünde, yarında olacağından hiç şüphemiz yoktur. Bu günkü ziyaretimizde, bitirdiğimiz sezonla ve gelecek sezonla ilgili fikir alışverişi yapmaktır. Dediğiniz gibi biz kendi muhasebemizi yaptık ve şehrin ileri gelenleri, STK’ları, kurumları ile de muhasebe yapıyoruz. Çünkü İnegölspor hepimizin takımı. Bizlerde insanız, hatalarımızda vardır. Hatalarımızda olmuştur. Bunları da duymak bizleri kırmaz. Aslında başarıya gitmek için memnuniyet verir. Tekrardan bizleri ağırladığınız için tekrar teşekkür ederiz.”ifadelerini kullandı.

Sancaktepe’de ahşap binada yangın

IBAN mağdurlarından TCK 158 için uzlaşma çağrısı

5 günlük bebeği darp eden hemşireye yakalama kararı

Orban’dan Zelenskiy’e Davos tepkisi

Bakan Yerlikaya’dan güvenlik başlıkları masada

Balkan Barış Platformu İstanbul’da toplandı

Başkan Bozbey'den su çağrısı

Kaçış hazırlığındaki FETÖ şüphelileri yakayı ele verdi

Oktay Yılmaz: Sürdürülebilir su yönetimi Bursa'nın önceliği

MHP’nin 2 numarasından erken seçim için tarih

Davut Gürkan: "İyi ki AK Parti var, İyi ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var"

Harmancık’ta kafa kafaya çarpışma: 1’i ağır 3 yaralı

İnegöl’de forklift kazası can aldı

MHP'li Büyükataman: Terörsüz Türkiye siyasi tercih değil milli meseledir

Altın firmasından kaza açıklaması: Sabotaj yok

BBBUS hattı Havaist’e devredildi!

Borsa'da tarihi rekor: Bist 100 endeksi 13.000 puanı aştı

Marmarabirlik’ten üreticisine 860 milyon tl ödeme

İstanbulda'da 2 İETT otobüsü kafa kafaya çarpıştı

Orhangazi’de aranan 7 hükümlü yakalandı

Burdur’da yolcu otobüsü devrildi: 12 yaralı

Bursa’nın dahil olduğu siber operasyonda 68 şüpheli tutuklandı

İnegöl’de israfa karşı atıksız sofra

Osmangazi’de okuma ve tasarım buluştu

İnegöl’de 9 kaçak göçmen yakalandı

Bursa'da kentsel dönüşüm dönemi

Bakan Göktaş: Sosyal medya düzenlemesi oldukça önemli

Hakan Fidan Gazze Barış Kurulu belgesini imzaladı

Numan Kurtulmuş: Soykırımın hesabı sorulmadan insanlığa huzur yok

Sadettin Saran’ın aylık geliri ortaya çıktı

Yükleniyor