İYİ Parti Bursa Eski İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu'ndan slogan belediyeciliği eleştirisi

İYİ Parti Bursa Geçmiş Dönem İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Büyükşehir ve Nilüfer Belediyesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu.

İYİ Parti Bursa Eski İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu
Haberi Sesli Oku
BURSA HABER 22.10.2024 10:21:00 0

Hasanoğlu, paylaşımında Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e seslenerek, Nilüfer 30 Ağustos Zafer Mahallesi'ndeki altyapı sorunlarına dikkat çekti.

Hasanoğlu, bölgedeki yolların yetersizliğinden ve Nasrettin Hoca Bulvarı'nda 31 Mart seçimleri sonrası durdurulan çalışmalardan bahsetti. Mahallede giriş ve çıkışın her sabah ve akşam saatlerinde adeta kaosa dönüştüğünü belirten Hasanoğlu, yolların toz ve dumanla kaplı olduğunu, esnafın isyanın eşiğinde olduğunu ifade etti.

Ayrıca, 30 Ağustos Zafer Mahallesi'ndeki birçok sokağın çamur içinde kaldığını vurgulayan Hasanoğlu, özellikle 120. Sokak sakinlerinin dört yıldır bu duruma katlanmak zorunda olduğunu belirtti. Hasanoğlu, Bozbey ve Özdemir'in sırasıyla kullandığı "Gülümseyin, Nilüferdesiniz" ve "Gülümseten Nilüferdeyiz" sloganlarının mahalle sakinleri için bir hayalden öteye gitmediğini söyledi. Paylaşımında yerel yöneticilere sorunlara çözüm odaklı yaklaşmaları çağrısında bulunan Hasanoğlu, “Slogan belediyeciliği bırakın” ifadesini kullandı.