Tarih: 21.03.2023 10:29

İYİ Parti’de Hasan Toktaş milletvekili aday adayı

Facebook Twitter Linked-in

Aynı zamanda İYİ Parti Kurucular kurulu ve GİK  üyesi olan Hasan Toktaş’ın İyi Parti İl Başkanlığı önündeki açıklamasına, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, daha önce aday adaylığını açıklayan eski il başkanı Selçuk Türkoğlu ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

 

EN ÇOK MİLLETVEKİLİNİ BİZ ÇIKARACAĞIZ

TBMM’de 28.dönem için İyi Parti milletvekili aday adayı Hasan Toktaş açıklamasında: ”Millet İttifakı’nın adayı 13. Cumhurbaşkanı adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu hep beraber cumhurbaşkanı yapacağız. Türkiye’de ve inanıyorum ki Bursa’da hep beraber tarih yazacağız. En çok milletvekilini biz çıkaracağız .Önümüzdeki yerel seçimlerin yıldız partisi İYİ Parti olacak. Bursa’daki belediyelerin alayına hep beraber hep birlikte talip olacağız.”dedi.

NİYETLİYİM

Hasan Toktaş ,açıklamasında ”Burada bir başka niyetimizden söz etmek üzere toplandık. Niyetliyim. Kötü  yönetilen, hakkını alamayan Bursa'mızın daha doğru yönetilmesine. Hak ettiğini alması için elinden geleni yapmaya niyetliyim. Niyetliyim. Hemşehrilerimizin mağdur kesimlerin, ezilmişlerin, emeği çalınanların, hakkı yenenleri savunmaya niyetliyim.

 İzmit'in Kutluca köyünden Mustafakemalpaşa'nın Alacat Köyü'ne, Karacabey'in Kurşunlu köyünden İnegöl'ün Maden köyüne, Harmancık'ın Vanlısaray'dan, Orhangazi'nin, Çakırca köyüne, Keles'in Kıran ışıklar köyüne kadar Bursa'da adım atmadık mahalle bırakmamaya niyetliyim. Niyetliyim.

 Bütün gönüldaşlarımı birbirinden ayırmadan, yormadan, yorulmadan, acı ve tatlı günlerinde yanlarında olmaya, yedi yirmi dört telefonun ucunda olmaya, velhasılı gönüllerinizde olmaya niyetliyim. Niyetliyim, sizlerden alacağım vekaletle ihanet etmemeye, başta ailem ve sizlerin başını öne eğmeyeye, velhasıl sizin vekiliniz Bursa milletvekili olmaya niyetliyim. ”şeklinde konuştu

 



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —